Pokazuje rezultate 1 do 50 od 83

Tema: Beba 8 dana - help

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj agata prvotno napisa Vidi poruku
    Dobila je 30g u 4 dana... patronažna svala doktoricu i kažu da je premalo i da počnem dodavati svaki drugi obrok.

Meni stvarno još mlijeko nije navrlo, sa malim mi je tek negdje oko 20og dana nakon poroda. S time da sam mu prvi mjesec 2 obroka davala bocu i ja bi se za to vrijeme izdajala i navlačila mlijeko. Poslje smo prešli samo na dojenje.
    I muž vrši pritisak na mene, i moja mama i svi i ovako ću samo izluditi. Ja ću probati isto kao i sa malim dok ne dođe to mlijeko... Kad se samo sjetim koliko majki u okolici je imalo mlijeka na izvoz pa su prešle bez grižnje savjesti na bocu, a ja se mučim, grizem i plačem i mala mi od kad smo došli iz rodilišta cijeli dan visi na sisi i ništa.
    ja cu biti kratka savjetom-ne bih zurila sa ad/nikako.to je beba koja dobiva na kilazi-ne puno ali dobiva.ne mozemo prirast po tabelama trpati svakom djetetu,dojenje se uspostavlja 3-4 tj.ako piski i izgleda zdravo samo dojite dalje i vjerojatno ce biti ok.mislim da su vas zbunila precesta vaganja u prekratkim razmacima.
    okolinu malo zaustavite,vjerujte sebi.osim toga-i stariji je trebao malo vremena.
    AD je zadnja solucija za koju je sada definitivno rano.i nepotrebno

agata avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ma nisam joj dala. Danas ću zvat doktoricu da se dogovorim sa njom. Samo me zanima dali je ta jedna pelena dovoljna...

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj agata prvotno napisa Vidi poruku
    Ma nisam joj dala. Danas ću zvat doktoricu da se dogovorim sa njom. Samo me zanima dali je ta jedna pelena dovoljna...
    Mislim da je. Provjerit cu jos pa ti javim.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •