Citiraj enchi prvotno napisa Vidi poruku
O pa super! Čuj, čini se dobro. Da ne dobiva dovoljno mlijeka ne bi imala što kakati - posebno ne senfasto!

Teorija kaže da bi bilo dobro tijekom noći dojiti barem svaka 4 sata - možeš li to izvesti?
Kako se ona ponaša tijekom tih sat i pol na cici? Koliko (vremenski) aktivno siše - osjetiš li, vidiš li? Što bi se dogodilo da ju skineš sa cice nakon npr. pola sata?
Probat ću, to je onda još jedan podoj po noći...
Ona jednu cicu cijelo vrijeme aktivno siše... naravno uz pauze... drugu, onu koju prije nije nikako cicala vuče... žvak žvak gut..pauza... žvak žvak gut.... pauza. Na kraju ju pustim da još malo uživa i da se dobro uspava... Po noći joj dam prvo ovu punu pa onda ovu slabiju.. a po danu obrnuto... jer mi je malu ragadicu napravila na punoj pa samo čekam da još jedna točkica zaraste... To je napravila odmah u rodilištu, sad više ne boli osim taj prvi zagriz.

Što se tiče senfaste stolice, evo sad sam ju bolje proučila znači senfasta je sa istim takvim mrvicama ali ima i neke zelene komadiće u malim količinama, je to ok?

Ma okolina me pritišće, ali mamu sam prebacila na svoju stranu sad, još muža samo.... Mislim, mali mi je 2 i 3 mjesec dobivao po 1250 mjesečno, nadoknadio je sve. Jedino što je on taj prvi mjesec imao malo dohrane.

Popodne ću zvati doktoricu sa kojom sam OK da porazgovaram sa njom. Ja uvijek nešto filozofiram i imam svoje teorije pa vjerujem da i očekuje moj poziv.