Pokazuje rezultate 1 do 50 od 83

Tema: Beba 8 dana - help

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj agata prvotno napisa Vidi poruku
    apricot, ona i dalje ima 1 ili 2 stolice dnevno. Obilne budu, explozivne, žute boje sa puuuno mrvica... Ono, kako da opišem, sva se ukenja.
    to je u redu
    spoji palac i kažiprst... to je ono što se, otprilike, računa pod jednom stolicom.
    a tvoje dijete to "odradi" u jednom potezu.
    ja više ne bih brinula oko broja stolica.

što se noćnoh podoja i buđenja tiče... ja bih pričekala to prvo vaganje.
    ako to bude u redu, ne bih više forsirala maltretiranje i tebe i djeteta čestim buđenjima, ali idemo pričekati.
    za sada forsiraj minomalnoh 10 podoja tijekom 24 sata.
    i pokušaj se odmarati čim ona zaspi.

što znači "eksplozivne stolice"?

agata avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    to je u redu
    spoji palac i kažiprst... to je ono što se, otprilike, računa pod jednom stolicom.
    a tvoje dijete to "odradi" u jednom potezu.
    ja više ne bih brinula oko broja stolica.

što se noćnoh podoja i buđenja tiče... ja bih pričekala to prvo vaganje.
    ako to bude u redu, ne bih više forsirala maltretiranje i tebe i djeteta čestim buđenjima, ali idemo pričekati.
    za sada forsiraj minomalnoh 10 podoja tijekom 24 sata.
    i pokušaj se odmarati čim ona zaspi.

što znači "eksplozivne stolice"?
    Nećete vjerovat ali meni mlijeko jednostavno stigne... Sa malim mi je 17 dan, a sa malom evo noćas, tj jutros... iako sam ju noćas dojila konačno su mi cicke pune.... i ono, "osjetim" da imam mlijeka... eto 19 dan
    Što se stolica tiče i meni se čini da ona to odradi u jednom potezu... Jer to bude obilno i boja je savršena i sve idealno. Tako da se neću više brinuti...

Ne budim ju često po noći.... netko mi je napisao da probam bar 2 noćna podoja i to se trudim imati.... evo npr. sinoć je zaspala oko 22, u 1h sam joj dala, tj to se je sama probudila i ja sam onda još navila sat u 4 ujutro. Te noćne ću još "gurat" dok ju ne izvaže doktorica na prvom pregledu.. Da bar doguramo do porođajne težine.

Eksplozivne znači da su pune zraka i kad se ona pokaka čuje ju se u drugoj prostoriji. Tako mi je i mali kakao samo njemu je smetalo a njoj ne taj zrak.
    Posljednje uređivanje od agata : 30.04.2012. at 08:04

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •