Nisam sujetna, ne vrijeđam se

prihvaćam šalu na svoj račun i nema veze, a i svatko ima pravo na svoje mišljenje.
Al ak kršim neko pravilo, kodeks ili nešto čega ja nisam svjesna (ja mnogo toga nisam svjesna...) bit ću sretna da mi kažeš![/QemaUOTE]
Ma daj, šta ti je, koje kršenje koda i tih fora, ko da ja na to obraćam pažnju i tužakam?
Ma ne, ti imaš legendarne topice (onaj o tuljanu je nedo...pip pip, ne smijem dovršiti), genijalan stil,
barokno-kićeno-panični, pa i kad se radi o svakodnevnim bezvezarijama i na to smo se svi navikli, nije jednom da ti je to netko i spomenuo, a ja sam pri tom spomenu baš bila i začuđena kako se uopće ne osvrćeš na te opaske,
baš bih pomislila - svaka čast, ova ifi nije uopće uvredljiva i može joj se reći, što smatram svakako super pozitivnim na forumu gdje začas proradi ego i nastane fajt.
Nemoj mi sad reći da sam ja neki "uvaženi" forumaš pa ti to prvi put zapažaš i reagiraš na takav komentar

.
(Ima ekipe koja otvara čudesa, ma uopće nema veze, sve je dobro, nitko nikoga ne tjera da se osvrće niti da odgovara, sve je dobrovoljno,
ali nekome drugome ne bih to komentirala ni za živu glavu jer bi bilo krvi, kod tebe znam da neće biti.

)