Jel tko imao ? Kako ste ih rijesili ? L. Ima na stopalu i sutra idemo k dermatologu.jel to boli, jel ce moci hodat ako joj budu spaljivali ?
Jel tko imao ? Kako ste ih rijesili ? L. Ima na stopalu i sutra idemo k dermatologu.jel to boli, jel ce moci hodat ako joj budu spaljivali ?
Mom sinu virusne bradavice su skidali mehaničkim putem, jednu po jednu zarezivali. Imao ih je dosta po prsima i trbuhu. I sad opet dvije na bedrima. E sad, ja pojma nemam ima li tih virusnih bradavica više vrsta ili ne. Ove su bile jako sitne, izgledale su nešto slično kao oni plikovi od vodenih kozica.
moja V je imala 2, jednu na unutarnjoj strani palca, a jednu na samom stopalu
mazala sam joj sa biljnim kapima rosopasa
svaku večer sam stavila rosopas pod okluziju (flaster)
nakon nekog vremena su se osušile i otpale
Mi smo ih se rješili pomoću čuvarkuće (onaj kaktus). Svaku večer namazati sokom iz lista i ujutro izrašpati sa rašpicom. Prošlo je za cca tjedan dana.
moj je imao na tabanu ali nije virila nego bila unutra
išao je na smrzavanje 5-6 puta (imao 8 godina), to traje jako kratko al se on drao ko jarac i tvrdio da ga to boli
čim je spustio nogu na tlo normalno je hodao
probaj prvo s rosopasom, ja nisam za to znala ranije
si probala s rosopasom+Shool flasterima protiv kurjih očiju?
gdje ima tog rosopasa ? bili danas na smrzavanju, krioterapiji. hoda poslije najnormalnije , tamo ju je malo peklo. dobili kapi za kurje oci kapat i iduci petak opet.
danas mi je jedna mama preporučila verrumal losung, budući da nema upute na hrv. zanima me što je to i da li je sigurno za upotrebu, za djecu, i da li netko zna da li se može staviti na kapak, imamo jednu malu na kapku(nemamo na stopalu) i zanimam me koliko koštaju ove biljne kapi rosopas?
Mi smo koristili verumal za dijete od 7 godina na preporuku dermatologice(nije pomoglo).Mogao se kupiti samo u onoj ljekarni na Dolcu,cijene se ne sijećam točno....Doduše bradavica je bila na prstu.Namažeš,pustiš da se posuši(kao prozirni lak je)i drugi dan malo poturpijaš(tako su nama rekli),ali s obzirom da je kod vas riječ o kapku ne znam baš.
Rosopasa je koštala nekih 15ak kuna,nje imaš u skoro svakoj ljekarni,ali ni to nam nije pomoglo...
Na kraju je bio kod bake gdje je bio grm rosopase i svaki dan su namazali sa svježe ubranim listom i nestala je nakon nekih tjedan dana.
lunahor rosopas je korov, ima ga svuda gdje korov rastedakle po livadama, uz puteljke, uz zidove, ograde... u ovo doba ima žuti cvijet pa ga možda lakše uočiš. porgooglaj da vidiš kakve listove ima. kad se otrgne list, curi žuta tekućina, to se namaže. mogu se u ljekarni kupiti kapi od rosopasa al to je nula u usporedbi sa živom biljkom. krioterapija je dosta bolna pa ako možeš pomoći klinciu na ovaj prirodni način, vrijedi probati.