Pokazuje rezultate 1 do 50 od 78

Tema: zelena plodna voda - da li je stvarno opasna?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj lunas prvotno napisa Vidi poruku
    Ma naravno da želim živo i zdravo dijete!!! Baš zato i jesam u panici. Meni CR ne zvuči nimalo sigurno. Prije svega nitko ti ne garantira da ćeš se probuditi iz anestezije (ni kod lokalne da će ista uhvatiti), ni ti ni beba. A komplikacije nakon CR su mnogobrojne.
    Meni je najprihvatljiviji fiziološki porod, međutim sa svim tim intervencijama, stvarno ne znam kako to postići.
    a meni CR nekako zvuči najsigurniji za bebu (barem u mom slučaju je bio)
    i navodno se elektivnim CR moguće komplikacije svode na minimum (za razliku od hitnog CR)
    što se tiče lokalne anestezije, pa oni provjeravaju jel uhvatilo ili nije, bar su meni provjeravali

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    a meni CR nekako zvuči najsigurniji za bebu (barem u mom slučaju je bio)
    i navodno se elektivnim CR moguće komplikacije svode na minimum (za razliku od hitnog CR)
    što se tiče lokalne anestezije, pa oni provjeravaju jel uhvatilo ili nije, bar su meni provjeravali
    Meni zvuči najoptimalnije i za bebu i za mene TOL, uz osiguranu operacijsku u slučaju potrebe CR. Dakle, nije hitni, ali nije ni elektivni, već se pokušava najprije normalnim putem.
    A koji ti je to minimum komplikacija kod jedne operacije?

Što se tiče lokalne, nije svih briga da li je uhvatila ili ne (iskusila na svojoj koži).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •