Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: prehlada i antibiotik

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno prehlada i antibiotik

Već par dana mi Andrej nije svoj, nervozan je, brzo se rasplače, spava jako malo, lako se budi i pri tome se vidi da ga nešto smeta. Ujutro mi se zna probuditi uz vrisak i glasno plakanje. Primjetili smo da mu je nosić začepljen i ispirali ga fiziološkom i sljezom. Par puta je nešto izašlo, ali bi se tijekom noći opet začepio, tako da smo imali šize, uglavnom oko 4 ujutro (ne bi mogao sisati). Jučer smo uspjeli pumpicom izvući zelene balice.
    Danas ga konačno ipak odvedem pedijatru. Pita me jel bilo baš zeleno, ja kažem da je, tako mi se činilo. Svi drugi nalazi su bili ok (pluća, uha,grlo...), ali mu je svejedno prepisala antibiotik - i sirupić i kapi. Ja se sad dvoumim da li da dam i žao mi je što nisam odreagirala... Mislim, on uopće nema temp.
    Ima li netko iskustva s davanjem antibiotika tako rano, bez temp. i bez nekih značajnih simptoma?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Imam ja.
    Kod Brune je bila ista situacija, s tim da je on bio još manji. I ja sam se dvoumila da li da mu dam, ali na kraju sam mu dala jer, iako sam mislila da nije potrebno, nisam se usudila riskirati i na svoju ruku ne dati lijek. :/

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nama je s nepunih mjesec dana jedna prepisala antibiotske kapi. tražila sam drugo mišljenje - i ispalo je da nisu potrebne :? .

a zašto nije napravljen bris nosića i grla???

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Da stvarno, zasto ne napravite bar neke nalaze- krvna slika, brisevi...?

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja sam pretpostavila da je antib. dan preventivno, da ne bi došlo do uha. Ne znam, nisam pitala, jednostavno sam se prenula tek kad sam došla kući. Dala sam antib., ovaj put, ali sljedeći put mislim sve ispitati. Baš sam sama sebi ispala tuka.

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Mi smo dobili antibiotik tek kad je zakurio 39, a prije toga smo 3 tjedna šmrcali zeleno. Naša pedijatrica ga ne daje olako. A i nakon što smo ga popili, jedino je temp. prošla...a nosić je i dalje curio!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •