Pokazuje rezultate 1 do 50 od 165

Tema: Prijedlog novog zakona o zapošljavanju mladih

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Slažem se s Deadi, Peterlin... Ko je prije 20 godina volontiravao, za sve smo dobijali neku lovu i to mi je normalno, volontiravanje je bilo ograničeno na neka posebna zanimanja, ako i za to, i ono... za filozofiju, to jest za onu neku... unutarnju potrebu za volontiranjem, nije te tržište rada na to prisiljavalo. Meni je to flaster, koji omogućava svašta. Prvi prioritet, kojeg se niko ne usudi taknut, leži negdje drugdje. I već vidim taj đir "volontiram po firmama već tipa 10 godina i ništa", kao nekad zamjene u školi.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 20.04.2012. at 15:02

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Ko je prije 20 godina volontiravao, za sve smo dobijali neku lovu i to mi je normalno, volontiravanje je bilo ograničeno na neka posebna zanimanja, ako i za to, i ono... za filozofiju, to jest za onu neku... unutarnju potrebu za volontiranjem, nije te tržište rada na to prisiljavalo.
    evo me, volontirala od pocetka 2000, nasla posao krajem 2001. i to ne tamo di sam volontirala. moje kolege koji nisu volontirali su jos dulje trazili posao, a onda se uglavnom zaposlili i radili za 2500 kn. meni je moje volontiranje otvorilo put za posao.
    tako da se ne bih slozila s tobom ina. ovdje gooroim o VSS-u, ne znam kakva je situacija tad bila s SSS.
    zakon ako se slozi bi mogao dati rezultata, jer poznajem puno mladih koji volontiraju, a ni ne potpisu ugovor o volontiranju koji nosi odredjene beneficije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •