-
vertex potpisujem te od početka do kraja....
Moja kuma je imala iskustvo u OŠ i to grozno. Učiteljica je šupila njenog sina koji je pao na klupu i rasjekao ruku. Dotična je zaštićena i dalje uživa na istom radnom mjestu, a digle su se na noge sve institucije. Odgovor je bio: pa ona ima dijete s posebnim potrebama, radi već xy godina i bla bla.... a vaše dijete ionako za koji mj prelazi u 5 razred ?!?! Niti opomenu nije dobila.... No to sada nije tema...
Meni je zapravo žalosno što se s ovakvim temama skreću pogledi na malo bitnije stvari oko kojih bi ja radije sada diskutirala. Volontiranja i stažiranja je bilo i prije tako da ne razumijem u čemu je tolika fama. Da je meni bilo plaćeno 1600 kn nebi morala starce žicati za pokaz za dvije zone....
Meni više smeta što državnoj upravi ne možeš ništa, nikad nitko neće radi nesavjesnog rada dobiti otkaz, čak ako i pokradaju. Svašta se po novina piše... ovaj je ovome platio ono ili ovo, jedan je platio studneta da mu štanca karticu kad je došao i otišao s posla... ma čuda, a vi zapeli za plaćen staž. A što me najviše muči je kako možeš biti npr. ravnatelj blonice, biti dožupan i u nekakvom upravnom odboru??? Ili oni profesori koji predaju na deset fakulteta i u tjedan dana imaju satnicu za mjesec i pol i to im je jako fino plaćeno.... Dakle, ne znam očemu pričamo!!!
A prima što se tiče vlasnik/zaposlenik.... tu uopće nema diskusije. Točno se zna što je što. Ok, daleko od toga da ja bez djelatnika nebi ni 10% toga odradila no ja sam ta koja je riskirala sve i mm. I kao što je netko već napomenuo ja nemam nikakva prava u slučaju zatvranja dok djelatnik ima.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma