Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: higijena

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno higijena

Pozdrav!
    Moj bebač je sad 3 i po mj. i pelensku zonu i pišu mu čistim-perem isključivo vodom , obrišem gazom i namažem masti.
    Zanima me od kad vi koristite vl.maramice i operete li pri tome dečkima pišu svejedno vodom?
    Koji je postupak-obrisati vlažnim maramicama guzu,prepone... a pišu?
    :?
    A što kad se ukaka?operete li u vodi i sapuniću ili samo vl.maramicama? Ja sam do sad uvijek u vodi i sapuniću,pa posuši i namaži!

-negdje umirete od smjeha, al kad sam prvi put mama a oko mene same pišulje!

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Eto i moj Jan ima puna tri mjeseca i mi od samog početka brišemo guzu i pimpača s vlažnim maramicama. Jedino kad stvarno ima jaaaku stolicu onda ga još prebrišem vaticama natopljenim vodom. Štos je kod vlažnih maramica da još poslije moram prepone i guzu obrisati vaticom. I sve 5 za sada, nije imao pelenski ospi ili tako nešto...da kucnem o drvo...Ha jedini mi je nedostatak vlažnih maramica, za sada, što ih puno trošim a nisu baš jeftine 8)

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Svako kakanje guza ide pod vodicu,a kad piški kombiniram maramice i blazine sa vodom

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Voda nam je na prvom mjestu sa onim četvrtastim babylove blazinicama. Maramice samo kad smo vani ili kad se ukaki pa s njima najprije pobrišemo, a ako se uneredi kao sinoć (ljudi moji pelena je bila teška oko kilu i to samo od kakice) onda obrišemo (nemojte se smijati) wc papirom (jer tko bi smogao toliko maramica), pa maramicama, pa tuširanje i onda na komodi još s vodom i blazinicama! Hebate, koja komplikacija! I naravno, uvijek Pavlovićeva mast!
    Sad ispadam neka čistunka, ali stvarno nisam!

A piškana, zasad samo malo briši i jaaako malo poteži prema dolje da obrišeš ono bijelo, a poslije 4. mjeseca prevlači koliko ide. Njega to ne boli. Kad smo bili kod nefrologice, ona nam je pokazala i tako smo se i riješili beštije od bakterije! :D Ja uzmem sterilnu kompresu, izrežem na 4 dijela, stavim malo ulja na komad gaze, prevučem kožicu kolio ide i obrišem.
    Al sam se raspisala....neću više!

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Poslije kakanja obavezno peremo sa vodom i malo bebi samponica (misicu je 8 sedmica). Nakon piskenja brisemo maramicama, vlaznim...

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno re

znači iako maramice ipak i vodica !

curke

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Da, ja bih ti preporučila 8)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor