-
-
Eto i moj Jan ima puna tri mjeseca i mi od samog početka brišemo guzu i pimpača s vlažnim maramicama. Jedino kad stvarno ima jaaaku stolicu onda ga još prebrišem vaticama natopljenim vodom. Štos je kod vlažnih maramica da još poslije moram prepone i guzu obrisati vaticom. I sve 5 za sada, nije imao pelenski ospi ili tako nešto...da kucnem o drvo...Ha jedini mi je nedostatak vlažnih maramica, za sada, što ih puno trošim a nisu baš jeftine 8)
-
Svako kakanje guza ide pod vodicu,a kad piški kombiniram maramice i blazine sa vodom
-
Voda nam je na prvom mjestu sa onim četvrtastim babylove blazinicama. Maramice samo kad smo vani ili kad se ukaki pa s njima najprije pobrišemo, a ako se uneredi kao sinoć (ljudi moji pelena je bila teška oko kilu i to samo od kakice) onda obrišemo (nemojte se smijati) wc papirom (jer tko bi smogao toliko maramica), pa maramicama, pa tuširanje i onda na komodi još s vodom i blazinicama! Hebate, koja komplikacija! I naravno, uvijek Pavlovićeva mast!
Sad ispadam neka čistunka, ali stvarno nisam!
A piškana, zasad samo malo briši i jaaako malo poteži prema dolje da obrišeš ono bijelo, a poslije 4. mjeseca prevlači koliko ide. Njega to ne boli. Kad smo bili kod nefrologice, ona nam je pokazala i tako smo se i riješili beštije od bakterije! :D Ja uzmem sterilnu kompresu, izrežem na 4 dijela, stavim malo ulja na komad gaze, prevučem kožicu kolio ide i obrišem.
Al sam se raspisala....neću više!
-
Poslije kakanja obavezno peremo sa vodom i malo bebi samponica (misicu je 8 sedmica). Nakon piskenja brisemo maramicama, vlaznim...
-
re
znači iako maramice ipak i vodica !
curke
-
Da, ja bih ti preporučila 8)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-