bok mame!
nakon užasno duge trudnoće (42+ne znan točno) i puno nakupljenih kg(30) želin se čim prije vratiti u bar nekakvu formu...pomoć!!!!
rodila san prije 6 tjedana i nisam bila još kod ginekologa pa nisan sigurna da li smijem početi sa trbušnjacima...šta vi kažete? svaki savjet dobrodošao... težina mi strašno smeta za koljena...puno se krećem,ali umjesto da mi zbog toga bude lakše,sve mi je teže.
danas san prvi put stala na vagu nakon poroda i vidin da san izgubila tek 7kg.to mi se čini strašno malo s obzirom da jedem uglavnom sve lešo, žitarice i kompot. navečer najčešće prije kompota pojedem sendvič..oko 21-22h, ne stignen prije zbog bebača. u zadnje vrime mi se apetit povećava,a to mi je najveći strah sad..da se još nadebljam...
od dojenja žednim i pijen puno soka od borovnice (tetrapak i onaj za raslaviti), možda da to izbacin? da li kompot deblja? kako uspješno dojiti,a ne debljati se? a što se tiče strija-- mislila sam da ih nemam puno,ali sad vidin da mi je cijelo tijelo mlohavo i puno šta bijelih šta ljubičastih strija... kako ih ublažiti? hoće li vježbom nestati? postoji ona užasno skupa puževa krema..isplati li se provati je?
prije trudnoće sam kupila Lanaform Slimming Belt i nejga sad koristim. čičak na njemu je skroz oslabio i sam pojas je sranje,ali se dosta znojim u njemu. šta i je poanta, da bude efekt saune. e sad, on mene uopće ne stišće te i nije steznik u pravom smislu riječi. kakvi su ti trudnički steznici? jesu li i oni na čičak, da li se znojite u njima ili su pamučni? koliko zapravo oni pomažu ili samo odmažu?
nadam se što većem broju odg i savjeta!!! ipak dolazi lito i želim uživati sa svojim malin na moru!!!! bez sakrivanja tijela i izbjegavanja znatiželjno zlobnih pogleda!
pozzz![]()