Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: Restoran za krstitke u Zagorju

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Restoran za krstitke u Zagorju

Tražila sam topik sličnog naslova ali nisam našla osim restorana u Zagrebu.

Dakle tražimo restoran pogodan za krstitke početkom 6. mjeseca u Zagorju - namjera nam je biti vani ako nas posluži vrijeme, tražimo da ima površinu na koju možemo pustiti one mlađe i malo za provozati malca u kolicima. I da je hrana finaaa...

Bili smo u inspekciji u Staroj školi, klopa je bila odlična, terasa OK, ima travnjak ... ali pogledali bi i još nešto
    Vidjela sam putokaz za Vuglec breg - kako je tamo?
    Imate li kakvu preporuku?

A najdraže bi nam bilo kad bi u blizini bila kakva mala crkvica u kojoj bi bilo i samo krštenje, nekako nam je to romantičnije nego kod nas u velikoj crkvi pod duugom misom.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Meni idealno i prostor i hrana Majsecov mlin, za djecu super.
    http://www.majsecov-mlin.com/

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Za crkvicu i misu ne znam i nisam sigurna koliko je jednostavno organizirati krštenje izvan vlastite župe, ali meni je ovdje predivno:

http://www.zlatne-gorice.com/

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

@Anemona - Stvarno ? Mi smo se nedavno digli i otišli od tamo, ne ručavši.

Meni su najbolja Dva Potoka, ne znam podrazumijeva li se to pod Zagorje, mi smo tamo imali krstitke.
    Posljednje uređivanje od Mima : 23.04.2012. at 08:32

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    @Anemona - Stvarno ? Mi smo se nedavno digli i otišli od tamo, ne ručavši.

Meni su najbolja Dva Potoka, ne znam podrazumijeva li se to pod Zagorje, mi smo tamo imali krstitke.
    Ne znam što je bio problem, možeš reči?
    Mi smo svaki put bili organizirano (unaprijed dogovoreno) i bilo je odlično. Baš sam i jučer bila.

Mogu pretpostaviti kao problem, da su jako spori u posluzi, ako imaju organizirane skupine, pa ovi koji su došli nevezano izvise.
    To mi je koma, ako se to dogodilo.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Nisu uopće imali meni nego nam je kuhar govorio čega ima za jesti, a bilo je samo jedno jelo.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

"Dva potoka" su tamo iza Pojatnog. Tu je odlično, samo rezervirajte na vrijeme, imaju parka koliko hoćeš, životinja...to je super za dječurliju.
    Hrana je, onako, OK, pristojna, ali ne tako dobra kao u drugim zagorskim restoranima.

Park i lijep okoliš za šetnju ima i restoran-hotel "SE-MI" u Velikom Trgovišću. Hrana je vrhunska, ali isto gužva i treba odmah rezervirati.

Super jelo i super usluga, ljudi su fakat dobri i pošteni, sve se s njima da dogovoriti, je u kleti "Zlatna lisica", ne mogu se sad sjetiti imena mjesta, ali je između Velikog Trgovišća i Zaboka. I oni imaju dvorište vani, ali je malo manje i nije toliko praktično kao, recimo, u Dva potoka.

U sva tri smo imali fešte, i to više puta, nijedno nije promašaj, samo je navala i treba zvati odmah za rezervaciju mjesta.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni je hrana u Dva Potoka vrlo dobra, zapravo solidna i pristojna hrana za jednu krčmu - u svakom slučaju najbolja od svih koje sam probala po zagorskim restoranima (posebno bolja od takozvanih seoskih domaćinstava), a i prilagođena je za obitelji sa djecom. Se-Mi mi se nikad nije sviđao. I nekako su OK i fer za dogovoriti se za feštu, nisam imala osjećaj da mi pokušavaju uvaliti što više hrane da bi više zaradili, nego je sam gazda smanjivao broj porcija, a porcije su bile ogromne i na kraju nam je hrpa toga ostala.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Nisu uopće imali meni nego nam je kuhar govorio čega ima za jesti, a bilo je samo jedno jelo.
    Baš me iznenadilo ovo. Šteta.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Lojzekova Hiža? Tamo smo mi imali ručak poslije krštenja i bilo je jako lijepo, dolje imaju novouređeni svijetli prostor i terasu da odmah možeš van na dvorište, tj travnjak gdje imaju kućice i ljuljačke za djecu, a odmah preko ceste je šumica.
    Pogledaj:http://www.idemvan.hr/mjesto/lojzekova-hiza/2449/
    uglavnom, mi smo bili zadovoljni, nije bilo preskupo i planiram ubuduće tamo imati sve ručkove (pričesti, firme i tome slično=

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Lijepo je u Restoranu Rody, ali nema sadržaja za djecu, osim šetnja po šumi i okolici.
    http://www.rody.hr/kontakt.htm

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Meni je i ovo ok, tu smo imali svadbu:
    http://www.zelenjak.com/

Lijep okoliš za djecu.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Jel spomenuo neko Staru vodenicu http://www.staravodenica.hr/ponuda-park.php? Blizu Klanjca, u kojoj je prekrasna crkva.
    Posljednje uređivanje od mare41 : 23.04.2012. at 14:19

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

U Mariji Gorici je crkva blizu restorana http://www.ladanjskiraj.com/index.ph...&id=4&Itemid=3

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cure hvala na idejama

u Dva potoka smo imali jedne krstitke i više ne bih ponovila, hrana je bila osrednja, štrukle zaboravili poslužiti, gužva pregolema...
    u SeMiju smo prečesto

razveselilo me ovo za Lojzekovu hižu, tamo smo dobro jeli ali su prije dvije godine imali samo stolove u onoj šumici, mogli bi i prespavati tamo

idem još vidjeti linkove od mare41

ima li netko iskustva s Vuglec bregom?

nadam se da ćemo naći nekog kooperativnog svećenika za krštenje izvan župe, ako mogu svi "selebriti" onda valjda može i poneki smrtnik
    Posljednje uređivanje od pituljica : 23.04.2012. at 23:46

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

pituljica, moje iskustvo s Vuglecom je prefensi i preskupo za seosko gospodarstvo, nek se izjasne drugi...Ladanjski je hit za taj dio, puno ljudi tamo ima krstitke, krizme...(inače, mi smo ljubitelji sela pa smo sva navedena mjesta obišli)

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Lojzekova hiža ima normalni restoran gore gdje je sve baš po starinski uređeno i tu novouređenu prostoriju dolje koju sam ti spomenula.
    Konobari su super, brzi, hrana dobra, mi smo rezervirali ca mjesec dana ranije, ima više menija koje možeš birati.
    U blizini ti je svetište Marija Bistrica i možete tamo dogovoriti krštenje, to je ca 10 min vožnje. Mi smo imali krštenje sami, bez mise i bilo je jako lijepo.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i mi smo, lani, ručali kod Lojzeka. Hrana i cijena su super, prostor za klince ok. Samo bih malo popravila životinjski dio-da gradski klinci mogu malo više vidjeti.

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

samo glede krštenja: dobro razmisli gdje ćete krstititi, jer će poslije svaki put za potvrdu o krštenju trebati ići u župu gdje je dijete kršteno
    možda bi ipak bilo prikladnije krstiti dijete u vlastitoj župi, pa onda krenuti u restoran

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj pituljica prvotno napisa Vidi poruku
    nadam se da ćemo naći nekog kooperativnog svećenika za krštenje izvan župe, ako mogu svi "selebriti" onda valjda može i poneki smrtnik
    Ovo ti je ustvari vrlo vrlo upitno, to ćeš u Zagorju jako teško pronači, osim u Mariji Bistrici, gdje spominje Smajlić.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ne znam, u našoj je župi to normalno, znam da se i kod nas krste djeca iz drugih župa iz xy razloga i nitko ne stvara probleme.

aishwarya avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

pituljice, za što ste se na kraju odlučili i kako ste bili zadovoljni?
    Posljednje uređivanje od aishwarya : 28.08.2012. at 12:04

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Na kraju bili u Lojzekovoj hiži. Nama je bilo odlično, hrana domaća (bilo i previše, svakome smo spakirali za doma), posluga bez prigovora. Doplatili smo oko 30 kn po osobi i imali neograničeno piće, a kako je bio lipanj svi smo pili ko blesavi.
    Dobili smo folije i tanjure da spakiramo gostima kako tko odlazi i nitko nam nije puhao za vratom.
    Ima nekoliko menija s cijenama od 80-150 kn po osobi otprilike. Mi smo uzeli za 110 kn bez predjela, s tri glavna jela, dvije juhe, salate, štrudle od sira i jabuka (prefine), torte su bile naše.

Ako niste bili tamo onda upozorenje za klince - hiža se nalazi uz samu cesticu koja je slabo prometna, ima izlaz na livadu i potok. Svi naši klinci bili su veći (od 7-15 godina) tako da smo ih mogli pustiti da sami izlaze van, borave vani i vraćaju se. Manji nisu prelazili cestu a veći su se sakrili na klupe preko ceste u šumici (isto pripada restoranu).
    Ako su vam klinci mali onda nemaju gdje biti a da netko odrasli nije s njima.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

pituljice, ako ste smješteni u donjem dijelu (zna Smajlić), onda imate izlaz preko terase samo na dio gdje je potok, a ne i direktno na cestu. To je praktičnije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •