-
molim pomoć za ZJENU
cure iz Splita koje su prošle tečaj koji je vodila Ancica
molim vas pomoć
ZJENI, sam obečala pomoć oko montiranja autosjedalice za novorođenče ali ja sam pod jakom virozom već 8 dana i nikako me ne pušta
strah me je uopće se nać s njom da je ne zarazim, viroza je gadna samo tako, kompletna obitelj mi je na antibioticima
molim vas ako jedna od vas može uhvatiti pol sata i pomoći joj oko montiranja sjedalice
javite joj se na pp ili ovdje na ovaj topic
-
Brane hvala još jednom! Ako iko može bila bih zahvalna. Stbar je prilično hitna jer mi se opasno bliži tarmin 08.03. Stolica je Safety baby stara 4-5 .g.. Neznam da li je dovoljno sigurna jer ako nije kupujem novu!
-
zjena, pogledaj tamo iza stolice di su specifikacije, mora pisati ECER4403, ako pise onda je uz uvijet da nije bila u niti jednom sudaru ok. ja bi ti pomogla, nisam sigurna kako se organizirat -sa malom sam bebom, ali mozemo pokusati :/ javi se (ako niko drugi se ne ponudi) na pp.
-
Hvala! Pričekat ćemo možda se javi koja dobra duša s malo više vremena. Nebi ste stvarno htjela gnjavit!
-
nije nam bas trenutno blistava situacija u splitu, od nas koje smo prosle edukaciju, imamo dvi trudnice, mene sa malom bebom, jednu van zemlje i jos dvije mislim sa punim radnim vremenom. ajde javi se mozemo se organizirati nekako
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma