-
a bjelovar...?
ima li koja bjelovarska forumašica ili da se gurnem u SZ Hrvatsku :?
-
-
Ma znam, da. Veće su šanse da sretnem forumašicu, nego članicu Udruge. Samo pitam...
-
-
sorry
-
Bok Jana!
Tu te nađoh, eto me iz Bjelovara! Gdje si ti sada?
-
I ja iz Bjelovara
-
A ja mislila kako nema bjelovarčanki...veeeliiikaa varka...ja sam još jedna, nova na forumu, nova u udruzi (barem se nadam)...
-
Cure, u profilu pišite od kuda ste (Bjelovar), tako ćete se lakše pronaći, i pomoći jedna drugoj kada bude trebalo.
Ja sam npr. trebala nedavno jedan podatak za Bjelovarsko rodilište, tko je pročelnik Djelatnosti za ženske bolesti i porodništvo (Rodilišta), možda koja od vas zna ? I tko je glavna sestra rodilišta ?
-
Hej Ledena, ti si se učlanila ?
-
Hej TinnaZ!
Malo kasnim, jesi li uspjela dobiti podatke koje si tražila?
-
-
Ok onda, pokušat ću sutra saznati, pa javim
-
Nova sam na forumu,a nedavno sam stiglau bj.Kako ovdje dovesti nekeaktivnosti Rode?
-
odeš ovdje, popuniš obrazac, kad dobiješ povratnu informaciju kontaktiraš i pitaš dalje voditeljice pojedinih programa, ili predsjednicu Udruge ili već nekoga koga prvoga uloviš:
http://www.roda.hr/tekstovi.php?TekstID=1&Tekst2ID=221
-
Vjerojatno kasnim, zadnji post je od 19.11. No, ako koja od vas bjelovarčanki pročita ovo molim pm, da se nađemo, odemo na kavu i sl. Sram me bilo, tek sada sam čeprkala po forumu u potrazi za eventualnim bjelovarskim curama, misleći da ih ni nema
-
ajde cure, drago mi je da se ekipirate ... ako treba kakva pomoć, javite samo
-
-
dođi ti kod nas u Varaždin u petak
-
Rado, ali moje jedino prijevozno sredstvo je cipelcug
A dug je put do Vž. Hvala na pozivu, već ćemo se mi strknut.
-
SNIŽENJE od 40% U TIJEKU!!!!
snizili smo cijenu kalendara na 15 kn/kom
navali narode
znamo da ste navikli DOBIVATI kalendare i skroz kuzimo sto vam se ne da kupovat kalendar
ali kupnjom ovih, rodinih, PODUPIRETE NAS RAD, od novaca koje date za kalendar mi financiramo nase projekte
osim toga trebamo spasit ivaricu, zatrpase je kalendari
-
Ajde Bjelovar!
Baš smo neke...lijenčine!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma