Zapravo, slično je i s dječacima. I ja bih da mu nisu kul reperi koji se razmeću parama i curama koje tresu atribute čoporativno, i da mu se manje sviđaju još neki meni totalno seljački maniri...
Ali zapravo vidim da je sve ok dok god imamo dobar kontakt i dok god je njemu ipak važno što mi mislimo. Možda će i bit krelac nekoliko godina, ali neće takav vječno ostati . Zato o tim nekim nesimpatičnim manifestacijama ja samo ukratko ako me baš pita, ili ako mi je neprihvatljivo čak i u ovom času (kao prđenje bratu u lice, da konkretiziram, makar ovaj drugi napola crkaje od smijeha, šašavac mali). S druge strane, potroši pola sata da bi jednoj jedva poznatoj maloj curici našao uzicu da joj ne pobjegne balon, pokušava othranit grlicu ispalu iz gnijezda, navečer u krevetu željan je priče i može se s njim o svemu razgovarati...
Moj je zaključak da se ne treba previše fokusirati na te stvari koje su nam bezveze, bit će ih još i to je njihov put. Treba pazit da ostanemo prisutni i da budemo podrška i nekakav nenametljivi smjerokaz.
A mislim da se treba malo i uključit u njihove zanimacije, makar su nama bezveze Meni je grozna bila tlaka kad bi krenuo pričat o igricama, ali njemu je to tako važno. Potrudila sam se saslušat toliko da ga mogu pratit i ispalo je da nije toliko nemoguće . To je dio njegovog svijeta, nešto što je njemu važno, i zapravo je super što želi to sa mnom podijeliti. Samo napomenem da ne ide baš u detalje .