Pokazuje rezultate 1 do 50 od 117

Tema: rani pubertet kod djevojcica, kako izgraditi svijest o prikladnom ponasanju

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa
    Moja se (nakon 100 prolaznih jednodnevnih veza između 3. i 8. godine) ozbiljno zaljubila.
    Ja pak ne znam da li da se zabrinem u drugom smjeru - moja (8g7mj, 3. razred) uopce nije zaljubljive prirode. Nijedne simpatije, ni u vrticu, niti u skoli. Je li pak to normalno?

Prosle godine se jedan nas mali susjed (on tada 9 god.) kao zaljubio u nju, ali nju je to pocelo smetati, jer on nju kao "uvijek nekako drukcije gleda", pa ju je pocelo smetati kad bi imali s njima play-date... Mislim da su se zadnji puta igrali zajedno u sijecnju o.g., zvao ju je na rodjendan. Otisla je, ali nakon toga se vise s njim nije htjela igrati, ja nisam inzistirala (inace, ovdje su kod svih play-dateova prisutni roditelji, tako da znam da se nije dogodilo nista bitno)... sad se pozdrave, i to je to.

S druge strane, u razredu ima neki decko koji je inace bas OK, sramezljiv, ali izgleda da ju simpatizira... Ona ne uzvraca.

Ja sam u njenoj dobi bila jako zaljubljive prirode, pa mi se sad pak ovakvo ponasanje... nesto novo?

Nas predpubertet se svodi na povremene, srecom rijetke, ali intenzivne svadje u stilu, "Znaaam!" ili (jutrosnja, bas se lose osjecam) "Nije istina! Nije istina! Nije istina!" povike 2 min. prije polaska sk.busa ( ).
    Posljednje uređivanje od Elly : 25.05.2012. at 09:44 Razlog: dodala u post

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •