Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Kemijska čistionica u Rijeci - farbanje/bojanje odjeće

ivez051 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Kemijska čistionica u Rijeci - farbanje/bojanje odjeće

Imam nekoliko komada crne odjeće koju sam uništila sa nekim anti-perspirant dezićem, ostale su bijele fleke ispod pazuha koje ne mogu oprati. Ne bih se sama upuštala u farbanje. Zna li netko koja kemijska čistionica u Rijeci to radi? Znam da je bila "Garfield" na Vežici ali je zatvorena od nedavno.

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj ivez051 prvotno napisa Vidi poruku
    Imam nekoliko komada crne odjeće koju sam uništila sa nekim anti-perspirant dezićem, ostale su bijele fleke ispod pazuha koje ne mogu oprati. Ne bih se sama upuštala u farbanje. Zna li netko koja kemijska čistionica u Rijeci to radi? Znam da je bila "Garfield" na Vežici ali je zatvorena od nedavno.
    i ja sam svojevremeno to trazila ali bezuspjesno, kem cistione nazalost vise to ne rade

pa sam sama doma u ves masini obojala u crno, uopce nije komplicirano mislim cak da je i tu na forumu bilo o tome....kupis boju u bilo kojem marketu (konkretno ja sam nasla u plodinama) i po uputstvu napravis

ivez051 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kad je tako probat ću i ja doma, nemam što izgubiti, ionako je roba sada nenosiva.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja doma svako malo osvježim crnu odjeću , tj. ofarbam je u mašini!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Također znam i ofarbat traperice, i jednobojnu posteljinu.
    Najzadovoljnija sam sa bojom i Dm-a, i važno je poslije prebrisat gumu od mašine nekom starom krpom da ne ulovi boju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •