molim info,
zašto mi je preko noći smanjen broj postova?![]()
molim info,
zašto mi je preko noći smanjen broj postova?![]()
zato sto se zastarjeli topici redovno brisu.
ja sam prije nekoliko dana obrisala sve 'proljetne trudnice' i 'proljetne bebe' na trudnickim kruzocima i pdf '0-1.
tako da ako si postala na tim topicima sigurno je to.
nekome je cak otislo i do 1000 postova (zavisi koliko ste pisale).
ako se obrišu neke teme u kojima si postala normalno je da ti se smanjuje broj postova za ono što je obrisano..
baš sam htjela bit pametna kad me admin prestiže...![]()
da, da proljetnice su mi top of the popdakle u tom grmu leži zeko
![]()
thanks![]()
da, da. sama sebi sam obrisala cca 1200 postova prosle godine kada sam uklonila sva izdanja 'jesenskih beba 2005'Minda prvotno napisa
onda mozes misliti koliko sam tamo pisala.![]()
uh impresivna brojkamomze prvotno napisa
, a meni došlo
kad sam vidjela da je mojih 100-ak otišlo u "povijest" 8)
Minda, ma brzo ces ti njih povratiti. Ja sam nekako do 1000 primjecivala broj postova, ali kada sam presla tu brojku, vise jednostavno nisam imala pojma tj. nije mi to bilo vazno.
Do tada sam vec uspjela 'upoznati' dosta forumasica i sklopiti novih virtualnih prijateljstava tako da mi je to bilo vaznije od broja postova.![]()
meni je do sad skinuto min. 2000 postovaali vrati se to brzo
![]()
pa, ako si budes brza pisalica kao do sada, nema sumnje da ces ih brzo povratiti.gejsha prvotno napisa
![]()
nije ti to bas za hvalit segejsha prvotno napisa
![]()
nisam ja kriva sto radim od 8:00 do 19:00 svaki dan i sto mi net stalno otvoren i sto stignem sve pročitati![]()
fino, pa će bit - sad vidiš forumsku burzu, sad ju ne vidiš.nema meni to baš logike da se brisanjem topica briše i broj postova. bilo njih na forumu ili ne, mi smo ih ipak toliko napisali.
zašto ne napravite arhivu pdf-ova?
pa ne treba za burzu baš toliko postova, a i redovno se brišu specifični topici - sezonski na dobnim skupinama i odbrojavanja. svakome tko piše i na drugim temama to neće predstavljati neki problem.
MalaBuba, nema potrebe za kolutanjem ocima - pokusavamo napraviti sve, koliko je u nasoj mogucnosti, kako bi imali zadovoljne korisnike.
Nevladina smo udruga i nemamo ogromne pare kojima si mozemo platiti gigabajte i gigabajte internetskog bespuca tj. forumske memorije. Zato je potrebno brisati.
Ako vas opomenemo da ne chatate i ne koristite 30 smajlija po postu, nije dobro - prestroge smo.
Ako vam brisemo postove, nije dobro jer onda neki (samo neko vrijeme) neci moci na burzu.
Ako vam svima dozvolimo pristup burzi, opet nije dobro jer je bilo dosta prituzbi od strane korisnika kako su izvarani preko te burze...
itd...
Ocigledno ti je jasno da ne mozemo uvijek bas svima ugoditi, ali nastojimo odraditi maximalno ono sto mozemo i to na vase zadovoljstvo.
pa, dobro, ali zašto niste napravili arhivu? kaj ste toliko ograničeni prostorom u bazi kod providera?
naravno da zauzima mjesto, ali kaj nema više smisla to nego brisanje?
samo vi brisite i ostanite takvi kakvi jeste .. :D
Koliko sam skuzila na ovom forumu je najvise mama. Zanima me oduvijek, kako dostignete tolike 1000 postova? Ja mogu na forumu izdrzati pola sata, pocne me glava boliti i ne mogu dugo citati tudje postove, a kamoli da jos stignem komentirati nesto. Neki postovi su turbo dugacki.....i ne kuzim kak se sve stigne to uz djecu... :? Mozda je samo stvar bolje organizacije.
Ja sam jedva sakupila svojih 200-tinjak postova. Malo sam OT, ali bi ipak voljela cuti vase misljenje....za moderatore nekako kuzim da imaju puno, ali i moderatorice imaju djecu.....i htjela bih volontirati u rodi, a jedva se stignem otusirati i obaviti osnovno.
hahahah slučajno naletila na ovu staru temu tražeći neku drugu pa vidim da sam i dalje 4 godine nakon na sličnom broju postova, a sad me pitanje od smile8 potaknulo na još jedan post![]()
Ja ne stignem preći ni brojku od 300 ali možda je to zato što i inače ne pričam puno![]()
Baš zato što inače ne pričam puno, imam puno postova. Moram nekako kompenzirati.![]()