Osjećam da još bijem bitku sa neplodnosti. Bijem svoju, a i vašu bitku. Svi mi smo zajedno u borbi protiv neplodnosti.
Nema podjele na one koji imaju i one koji (još) nemaju djecu. Jer tko se je jednom suočio sa boli i strahom koju nosi spoznaja neplodnosti, prošao ma i jedan postupak, nikad ne može okrenuti glavu i ne mariti više za breme koje neplodnost nosi. Neplodnost zauvijek ostavlja trag u duši. Da, i čini nas osjetljivijima na tuđe patnje.
Imati dijete neopisiva je sreća, ali to što smo uspjeli ne daje nam pravo da kažemo-nas više nije briga.
Ostaje još puno bitaka koje treba proći, puno bitaka u kojima ćemo pobijediti. Zajedno, mi sa djecom i vi koji djecu (još) nemate.
Sljedeće godine, na novom hodu za plodnost, mnoge od vas koje sada niste imale djecu, dovest ćete ih i prošetat ćemo zajedno.
Posljednje uređivanje od Inesz : 28.04.2012. at 20:12
cure, od srca hvala na lijepom druzenju!
I ja moram reći da sam ponosna što sam bila dio ove akcije, pozdrav svima i hvala na lijepom druženju!!!
Posljednje uređivanje od innu : 28.04.2012. at 20:39
Eh da, skoro zaboravih- hvala Riječankama i Slavonkama, svaka čast, nemam riječi- i tko se onda može izvlačiti na to da nije iz Zagreba
Svaka čast cure![]()
Znači stigle žive i zdrave doma...
Bravo cure i hvala!
mislim da ćemo 2x dolaziti etiketirane kao na kongresima![]()
Ja sam valjda zadnja stigla kući, pozdrav i jako mi je drago da sam bila sudionik u ovoj akciji
A bit će po klinikama gledanja ispod oka: Jel to ona sa Trga...?![]()
hvala vam i u ime moje obitelji, mm, mene i naših čarobnih beba.
neplodnost se teško zaboravlja. mene više boli nepravda nanesena vama sada kad sam postala mama, koliko god vam čudno zvučalo. boli me što vam otežavaju put do ovog raja i nadam se da ćete sve vi što prije ostvariti vaše snove.
ponosna sam na sve vas koje ste bile danas tamo!
i strašno mi je žao što sam na dalekom jugu i nisam vam se mogla pridružiti![]()
a ja sam ona u majci na minnie s curkom u majci na bijelo ljubicaste prugice
mi u zg ćemo morati uskoro utvrditi gradivo na Bundeku! (Rijeci je krenulo),
hvala svima i od nas... mi smo temperaturni, jako, inače bi i mi hodali danas za plodnost....
pozdrav šetalice.
i ja sam dosta razočarana ovakvim odazivom. a kada se samo sjetim koliko nas ima na folikulometrijama...!!!
ako su se mogle organizirati curke koje su izvan zagreba, nije mi jasno da zagrepčanke nisu našle vremena makar za kratku šetnjicu centrom ili posjet štandu.
veliki pozdrav svim našim dečkima koji su šetali s nama!!!!
(ja cu noćas spavati u onoj lijepoj majci koju je danas u šetnjici nosio mm)
pozdrav šetalice.
i ja sam dosta razočarana ovakvim odazivom. a kada se samo sjetim koliko nas ima na folikulometrijama...!!!
ako su se mogle organizirati curke koje su izvan zagreba, nije mi jasno da zagrepčanke nisu našle vremena makar za kratku šetnjicu centrom ili posjet štandu.
veliki pozdrav svim našim dečkima koji su šetali s nama!!!!
(ja ču noćas spavati u onoj lijepoj majci koju je danas u šetnjici nosio mm)
ups!
trebalo je pisati:
svima koji smo se odazvali!
sigurna sam da nisu svi bili zauzeti, neki su možda samo bili malo lijeni
Posljednje uređivanje od applepie : 29.04.2012. at 00:06
obavezno.
čim prije neka kavica na bundeku. lijepo se družimo i da naučim koja je koja od nas, da ne moram stalno pitati (he he, sve nas muči isti problem).
iza naših nickova stoje stvarni ljudi, pamtim stotine nickova, a kad se sretnemo u živo sve pomiješam...
glasam za druženje u živo. živijooo bundek!
Zaista je vrijedilo potegnuti iz Broda za tih sat-dva vremena s vama, predivnim hrabrim ženama.Vidjeti vašu predivnu MPO dječicu je posebno iskustvoHvala organizatoricama ovog skupa, sve je bilo savršeno.Majice su odlične.
Još jedan veliki pozdrav svima vama posebno Riječankamai nadam se da se opet vidimo.
![]()
Meni je bilo super, malo sam zgorila, malo mi se vrtilo od silnog puhanja balončeka i opet sam stigla na popodnvenu roštiljadu u Zagorje
Moja mama je nakraju bila jako sretna što je i ona prisustvovala a i što nije bila jedina s malo više godina u povorci kao što joj se u jednom trenu učinilo.
Razočarana sam odazivom mojih prijatelja i rodbine, jedna jedina prijateljica je došla, navukla majcu, puhala i jednu kolegicu s posla sam srela i povukla dio puta s nama
Posebno ću pamtiti presvlačenje uz štand, ispod štanda,i sve drage ljude koji su tamo bili
Jel mogu kako dobiti fotke?? Koja je ono slikala (imamo obje peseke to znam)? Uff i ja ne znam tko je tko, a dok sam sređivala listu sam mislila da ću odmah povezati dijagnozu, nick i ime, ehh bedača
Uglavnom odlično je organizirano, odlično je sprovedeno a da treba ponoviti treba....
i posebno hvala Ivarici, OKNP, Gabi25, BigBlue, Kadauni, Palcicizg i fotografici
lina ima na fejsu slika:
http://www.facebook.com/media/set/?s...8302050&type=3
svim curama koje su potegnule malo veću kilometražu da bi se pridružile nama u Zagrebu poseban pozdrav i hvala što su došle![]()
iako sam se jako nadala da ce moj sastanak zavrsiti na vrijeme da dodjem do trga, potrajao je od 9 ujutro do 2 poslije podne. ne mogu prezaliti sto nisam bila u setnji![]()
Cure, brzo jednu kavu za tatadoktor... (Ne laje pas radi sela!)![]()
hvala Mojca!!!![]()
joj super su slikice...![]()
svim curkama koje sam upoznala u subotu na Trgu, a pozdrav i curkama koje sam znala od prije ali ih dugo nisam vidjela...
Bilo nam je super i žao mi je što nas nije bilo više...
Hvala vam svima koji ste hodali za plodnost i za nas dvoje!
Steta sto sve nije bilo mjesec dana ranije.
Bas mi je zao sto nisam mogla biti s vama.
Ja još uvijek nisam sigurna što sa napišem...
Presretna sam jer sam sudjelovala - divan je i poseban osjećaj biti među ljudima koji su "tvoji" iako se svi ne poznajete, divno je bilo spojiti neke nickove s licima (napokon) - sve redom predragim ljudima.... divno je bilo vidjeti dječicu, trudnice, balončiće od sapunice koji se presijavaju na suncu...
A sad slijedi ALI - ne mogu ne reći da sam očekivala više.
Više nas neplodnih. Ima nas (nažalost) toliko puno, a toliko malo smo spremni učiniti sami za sebe....
Ovdje nije trebalo govoriti pred kamerama, nije se trebalo potpisati pod dijagnozu neplodnosti, nije trebalo ni obući majice...trebalo je odvojiti pola sata za jednu šetnju centrom grada. Samo to. Samo u subotu. Samo tih pola sata šetnje (ako se već niste željeli družiti prije i poslije).
Sve drugo postoji i stoji i danas i sutra i cijeli tjedan, mjesec, godinu...
Ovo je bio trenutak za nas. Trenutak za našu djecu. Djecu naših prijatelja...
Jednostavno ne razumijem ...
Iako nismo bile do kraja,(ah,te krizme...)drago mi je da sam došla. Nadam se da će drugi puta biti više vremena da se upoznamo!
Evo MD i ja tek danas imali vremena zajednički sređivati dojmove.
On, kao netko tko nema pojma koliko nas na forumu ima, koji zna tek podatak 1 od 6... rekao je da je očekivao više.
I on, koji nikad u životu nije bio član apsolutno ničega, osim planinarskog društvai koji je samo zbog stojedinice bio na nekom javnom okupljanju, bez pitanja je obukao majicu i šetao gradom. Odmah nakon šetnje smo išli na ručak... ja sam se presvukla, on nije, ostao je u istoj majici u restoranu gdje smo česti gosti, gdje nas znaju. Ispunio me ponosom, cijeli dan sam bila na rubu suza.
![]()
Meni je tako zao sto nisam mogla doci, trbuh nije htio suradivati, preforsala sam se na svadbi vecer prije
Slijedeci put dolazimo moja Mrgica i ja
Hvala svima koji su setali za nas
Posljednje uređivanje od Francesca : 01.05.2012. at 12:51
Moram tužiti NOVA-tv,tj.njihov interes za Akciju!
Naime,tokom šetnje intervjuirala me njihova novinarka,kao,htjeli su imati i izjavu nekog iz "povorke",ali je na žalost nisu prikazali.Osim uobičajnog pitanja,što mislite o novom zakonu,pitala me je i da li je javnost dovoljno upoznata i da li se NAS dovoljno čuje?
Možda sam bila preradikalna u odgovoru,ili je netko jednostavno odlučio da je to ipak previše minutaže u dnevniku.Ne patim da se vidim na tv,ali neprikazivanje doživljavam,na žalost, kao dokaz površnosti i nerazumijevanja same problematike. Na kraju krajeva,oni su tražili izjavu,nisam se ja gurala.
Glacova još ja gledam i gledam jer sam vidjela da snimate, ali nigdje ništa.... Snimali su i sestru jedne naše forumašice, ali ni nju nisam vidjela...Moram tužiti NOVA-tv,tj.njihov interes za Akciju!
Naime,tokom šetnje intervjuirala me njihova novinarka,kao,htjeli su imati i izjavu nekog iz "povorke",ali je na žalost nisu prikazali.Osim uobičajnog pitanja,što mislite o novom zakonu,pitala me je i da li je javnost dovoljno upoznata i da li se NAS dovoljno čuje?
Možda sam bila preradikalna u odgovoru,ili je netko jednostavno odlučio da je to ipak previše minutaže u dnevniku.Ne patim da se vidim na tv,ali neprikazivanje doživljavam,na žalost, kao dokaz površnosti i nerazumijevanja same problematike. Na kraju krajeva,oni su tražili izjavu,nisam se ja gurala.
![]()