Pokazuje rezultate 1 do 50 od 172

Tema: Akcija zajedno za plodnost, zagreb, 28.04.2012.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj tlatincica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih htjela reći Hvala! svima koji su došli.

Posebno hvala svima koji su potegnuli stotine kilometara da bi prošetali sat vremena za svjesnost o neplodnosti.

I još jedan naglasak (od moje malenkosti): hvala svima onima koji imaju djecu i došli su. To su ljudi koji nisu zaboravili kako neplodnost boli i koji se često i nesebično izlažu za nas koji se još uvijek borimo.
    Ovo moram potpisati, hvala od

Ipak, nikad neću shvatiti gdje su danas bili svi ovi ljudi koji pišu na forumu, ima nas tako puno i u odnosu na taj broj okupilo nas se malo. Nikad, nikad neću shvatiti kako se neki ne žele boriti za sebe dok se oni drugi bore i za druge

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo moram potpisati, hvala od

Ipak, nikad neću shvatiti gdje su danas bili svi ovi ljudi koji pišu na forumu, ima nas tako puno i u odnosu na taj broj okupilo nas se malo. Nikad, nikad neću shvatiti kako se neki ne žele boriti za sebe dok se oni drugi bore i za druge
    nažalost svi smo mi borci...ja osobno nisam mogla doći jer sam radila cijeli vikend od 8 do ponoći....radim u ugostiteljstvu kao kuharica......nažalost obaveze nas sprijeće....nisam stigla ni pogledati na netu šta se dešava i kako je prošlo i uopće nisam u toku....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •