Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 128

Tema: pelene racman

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno pelene racman

ima li tko iskustva sa pelenama racman?
    nisam bas nasla previse informacija o njima: koje su bolje? vidim na webu da ima raznih vrsta

idem drugi tjedan u brezice pa ne znam dal da nesto uzmem (ne znam dal cu imat priliku ici ponovo)

uglavnom mislim da ste me navukle na platnene
    trudim se shvatiti i pratiti sve ovo (uh, al je tesko) pa da krenem bar od najblizih izvora (kamaris, racman) dok se ne ufuram

hvala unaprijed na odgovorima

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

e da, zaboravila sam pitati, dal je moguce dobiti povrat DDV-a za pelene na granici, onda je to ipak 20% jeftinije?!?!

beso

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

zbog cega nema odgovora?
    sta su tako lose da ih nitko ne koristi i nitko ih nikada nije kupio/probao?
    :? :? :?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dia, ja te pelene nemam. Ali, gledala sam sada kako izgledaju i citala od kojih materijala su napravljene. Ja mislim da se neces zeznuti ako uzmes bilo koju pelenu koja je ili od frotira ili u kombinaciji flanel-frotir. Ali bolje skroz od frotira. Oni kod svojih flanelastih pelena pisu da imaju veliku moc upijanja. I flanel je ok, ali se po mom osobnom iskustvu nikako ne moze mjeriti sa frotirom. Pogotovo ako je frotir neizbijeljeni.
    Jel se to meni prividja ili oni drze i popolini pelene?

http://pleniceracman.com/hr/index.html

Ako ih stvarno imaju, s niti jednom od tih pelena neces se zeznuti, to je sve neizbijeljeni frotir i ne znam koju bi vise nahvalila. Od svih popolini pelena, mislim da se onesize najbrze osusi. Pa ako ti je susenje faktor pri odlucivanju, tako da i to znas.

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

meni su racman jaaako skupe :shock: ali ako možeš financijski :D pitaj draga što te zanima, sve će ti objasniti ovisnice, i o drugim pelenama

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Racman prodaje i Imse Vimse covere, ali su cijene :shock: Tako da je moguće da stvarno imaju i Poplini. :?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

ja imam mislim flanel šarenu racman, nije loša lai je mala, moj karlo sa svojih 7kg nosi na najvećoj veličini
    na linku ultra fit su ti popolini, imam i tu i prekrasna je koristim ju za noć
    prodaju se u kombinaciji pelena+uložak
    imam racman zaštitne gaćice super su, meni bolje od kamaris, i kupila sam od njih gaćice bummies isto super, samo dio čička nije na peleni nego kao produžetak, dobre ali uzmi veće od onih koje trebaš, ja kupila m pa su nam naknap

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

ja sam svoje kupila u baby center brežice, i dobila merver na sve kaj sam kupila (bilo je i drugih stvari), tete su ljubazne, i ak nemaju će naručiti

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cure, jel bi mi netko mogao reci koliko to sve kosta u eurima? Ili barem koliko tolara je jedan euro?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja imam nekoliko racmana, nakon 20 mjeseci se jos uvijek odlicno drze, negdje su u rangu s kamarisom.
    inace, vec sam to dosta puta napisala, meni su daleko najbolje pelene mother-ease.

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj coccinella prvotno napisa
    Evo jedne "zaljubljenice" u pelene koja nije isprobala racman, tako da ti ne mogu pomoći, bez obzira na želju... !
    Još stigneš, draga 8)

klmama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i eto ti razlog da nagovoriš muža na kupanje u Čatežu
    samo nemoj nedjeljom, kad Baby centar ne radi

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj cekana prvotno napisa
    Evo jedne "zaljubljenice" u pelene koja nije isprobala racman, tako da ti ne mogu pomoći, bez obzira na želju... !
    Još stigneš, draga 8)
    Osjećam laganu provokaciju !

Ni slučajno!!! Znaš da ja tebi želim sve najbolje, kao i sebi, tj. po jednu od svake dobre pelene :D A svakako si po pelenama u prednosti u odnosu na nas koje već imamo troje djece... Mislila sam stigneš se još i s drugim izguštati

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zorana, 1€ je cca. 230 tolara, ako se dobro sjecam.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja imam njihove pelene gacice i prezadovoljna sam
    super se drze, konove su a u svakonocnoj upotrebi su, zadrze mokracu i vrlo rijetko probiju na odjecu...samo ak se par puta popiski po noci jako su ljubazni, meni su primjerice u hrvatskoj ubacili u postu a za placanje su rekli kad netko bude isao u slo nek uplati tamo, cifra je bila oko 400kn!!! :D

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

prvo hvala

mene vam zanima sad sve u vezi tih platnenih jer nakon malo citanja odlucila sam ne koristiti jednokratne
    sad sam na 27 tj. tak da imam vremena skupiti informacije, a i pelene

pokusala sam se snaci u vasim postovima, al za nekog totalnog pocetnika to je cure jako komplicirano

idem u subotu u brezice po kolica, a mislim da necu imat prilike ici opet tamo pa sam htjela iskoristiti priliku ako se nesto isplati tamo uzeti
    na njihovom webu je sve to super napisano, al meni to tak malo znaci kad nemam prakse
    zato help

koliko sam skuzila da je dobro uzeti njihove zastitne gacice, al imaju 2 vrste pa ne znam koje od njih

koliko ulozaka treba (1. po peleni ?? ili vise ili manje)
    namjeravam otici i do kamarisa i mozda uzeti onaj start paket, a tamo je 20 pelena i 10 ulozaka ???

ako uzmem kamaris jel mi to dovoljno ili da popunim sa racmanom?

(inace mi frendica zivi u americi (ima 3 klinaca) tako da mi moze i ona poslati ove stranjske...al to mi je jos za sada too much razmisljanja...moram se ipak malo ufurati...)

nadam se da ne smatrate moja pitanja glupim

beso

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

sto se tice preracunavanja...ja odem na site t-portala i ima tamo tecajna lista (negdje desno dolje kliknes na nju) i koja na kraju ima mogucnost preracunavanja svih valuta u sve valute i samo upises cifre i sam ti izbaci koliko je sto cega

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

ja sam počela sa kamarisom pa sada popunjavam ali mi ustvari ne treba al se zakačiš
    kamaris su jeftinije i niš im ne fali za početak, mi ih nosimo od kad smo napunili 2 mj-nekak su mi se činile prevelike prije
    možda da pričekaš sa širenjem dok ne kreneš s upotrebom pa skužiš kaj bi htjela
    što se zaštitnih gaćica tiče meni su ove kupljene u slo bolje a i peru se na višim temperaturama, na kamarisu piše 40-nisam slušala i uništile su se brzo, ali to ti je sve too much info za početak, onih 3 koje dobiješ u paketu će ti biti ispočetka dobre i dovoljne poslije počneš filozofirati
    a kaj sam zakomplicirala, krenulo me...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Nemam sada puno vremena, ali samo da ti kažem da ti je moje iskustvo da uz svaku pelenu treba uložak.
    :?

Ja stavljam uložak samo po noći.

Vidiš kak ti je opet to individualno

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

znaci kamarisovih 20 pelena, 10 ulozaka i 3 gacica (tak pise na webu) bi trebalo biti dosta za pocetak? al do koliko mjeseci?
    sta ak mi nece biti dobre?

nebi li trebalo jos 10 ulozaka ak ide svaki u svoju pelenu?
    jel moze drugi ulozak recimo u kamarisovu pelenu?

ove kamarisove uvijek mogu naruciti da mi netko kupi i posalje, al ove slovenske bas i ne, pa sam zato mislila sad nesto uzeti kad vec idem

nije mi problem u lovi jer ima vise rodaka nego stvari za kupit tak da cu vikat samo "kupite pelene"

joj nemam pojma, jos cu se odluciti valjda do subote, a mozda se i zaljubim u nih na prvi pogled (to citam iz vasih iskustva )
    pa pokupujem cijeli ducan

jel su stvarno one frotiraste sa njihovog weba popolini?
    koja je razlika izmedu bummis i racman zastitnih gacice, tj. koje su bolje?

joj poludit cu od silnih pitanja? sve me sram

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

ma ne brini malo si zabrijala kamaris su meni dobre i dovoljan ti je taj paket dok god ti dijete nosi pelene, vidim da su te zapalile mame na platnenima (kao da je droga) ja zato svoje koristim i rijetko čitam platnene jer bi odmah kupovala, a kad te obuzme ludilo za pelenama već ćeš nagovorit sm da te vozi, bez sumnje
    da ona ultra fit je popolini, na netu nema logo ali na peleni kad kupiš ima-bar ima na ovima iz baby centra
    bummies ili racman-ma svejedno dobre su i jedne i druge ja kupim na koje naletim ali razlika je što bummies čičak nije cijeli na gačicama nego pola viri kao jezik pa se bojim da će mi se s vremenom uništit brže a i malkice ih je teže odčičkit kad su u nekorištenom položaju ali su deblje i malo manje plastične- ovo su stvarno nijanse!!!
    ulošci, ne koristim ih po danu, samo ak znam da postoji mogućnost dužeg ne presvlačenja i meni je 10 dovoljno; eventualnu potrebu za ulošcima vidim kad je dijete veće pa više piški
    ja perem svaki drugi dan mašinu Karlovog veša + pelene pa imam uvijek dosta suhih pelena

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ok, sad sam malo mirnija :D

u prvi cas citajuci o platnenima cinilo mi se da nikad necu to sve shvatiti
    i da je to tak komplicirano, al pomalo stvari legnu na svoje mjesto (zahvaljujuci i vasoj pomoci )

vidit cu kaj imaju u brezicama pa ak mi se svidi mozda kupim nesto

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

evo kupila sam samo 2 kom zelenog racmana jer bas nije ni bio neki izbor, a ni ja nisam bila neke volje za prekopavanje jer im je polica sa pelenama najniza i tesko mi je bilo cucati sa tim trbuhom

e da uzela sam i 1 paket onih tosama papirica za koje sam cula da sve mame lude (mislim da je jos 1 ili 2 ostalo stoga... )

kakve su...reci cu vam tek za par mjeseci...al nekak mi se cine prevelike za tek rodenu bebu?!?!

beso

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

daj nam slikice da vidimo :D

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

e za slikice cete pricekati jer su pelene ostale u zg. a mi smo sad na moru...

jedne su bijele sa nekim plavim medekima, a druge su zute sa zelenim medekima (slatke su )
    makar na njihovoj web stranici pise da je zeleni racman samo jednobojan :? :? :?

e da i cini mi se da su poskupili jer kosta 2990 sit :? :? :?

beso

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dia, samo da te zamolim, pliz probaj reducirat smajliće, pokušavamo ostati na 1,2, maksimalno 3 po postu jer nam to strašno usporava forum.
    Hvala na razumijevanju .

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ok, nisam znala
    meni su tak slatki da ne mogu odolit (valjda me pucaju hormoni)

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Tek sam počela s platnenima i sad mi one naravno izgledaju ogromne za razliku od jednokratnih. Pocketice još kak-tak, ali fitted... Imam fitted mib-ove neva pa me interesira kakve su racman u odnosu na njih (ako neko ima i jedne i druge).

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Dia a zašto ne naručiš preko pahuljice? Kroz kratko vrijeme će i ona imati veliki izbor a po cijeni su ispod ovih u Sloveniji.
    Meni isto fali još nešto običnih i cover i jedva ćekam da joj stigne roba (a i porodiljna jer sam ovu već znate ) pa da se bacim u kupovinu.

Svojevremeno sam gledala u Mariboru u Baby Media platnene i nije mi se sviđao model jer je punjen 100% sintetikom (nesjećam se proizvođaća).

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj enela prvotno napisa
    Tek sam počela s platnenima i sad mi one naravno izgledaju ogromne za razliku od jednokratnih.
    Što ti je ogromno? Guza u njima ili je pelena prevelika pa pleše oko guze?

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Paula prvotno napisa
    Dia a zašto ne naručiš preko pahuljice? Kroz kratko vrijeme će i ona imati veliki izbor a po cijeni su ispod ovih u Sloveniji.
    Meni isto fali još nešto običnih i cover i jedva ćekam da joj stigne roba (a i porodiljna jer sam ovu već znate ) pa da se bacim u kupovinu.

Svojevremeno sam gledala u Mariboru u Baby Media platnene i nije mi se sviđao model jer je punjen 100% sintetikom (nesjećam se proizvođaća).
    paula ja sam bila ovaj topic otvorila u veljaci

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Dia prvotno napisa

Do sada je već sve kauče popunila s pelenama :D

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ja mislim da mi je to bio prvi post o platnenim pelenama
    ma necu ni citati

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno Re: pelene racman

Ja ću pazi ovo:
    uglavnom mislim da ste me navukle na platnene
    e....draga, da si ti mislila, ne bi postala tolika ovisnica

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

A meni sve ćudno kako se još nisi navukla

Prebrzo surfam postovima pa zaboravim pogledati datum

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Paula prvotno napisa

A meni sve ćudno kako se još nisi navukla

Prebrzo surfam postovima pa zaboravim pogledati datum
    Je, i baš se pitam zašto sam napisala da stavljam uložak samo po noći, kad smo već 5 mjeseci potpuno bez pelena!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Meni su odlične. Pogotovo one pod nazivom zeleni racman. i za njih mozes dobiti povrat kao i za sve drugo kaj kupujes vani ako je račun najmanje 70 eura. Super upijaju a nisu ogromne. I nisu ni preskupe! Mislim da su oko 90 kn , a to je normalna cijena s obzirom da su kamaris 70 kn , a one su bar meni ogromne i ružne.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Tek sad skužila da je tema davno davno otvorena i zaključena. skoro.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

[/quote]Što ti je ogromno? Guza u njima ili je pelena prevelika pa pleše oko guze?[/quote]
    Guza u njima. Leži na leđima, a ko da su joj noge na Sljemenu, a glava u Šestinama

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Hehe... nisi ti vidjela guzu u Huggle peleni

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj cekana prvotno napisa
    Hehe... nisi ti vidjela guzu u Huggle peleni
    Kaj, kad leži istovremeno radi stoj na glavi?

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

cekana, mislila sam onda, sad sam sigurna

Prihonja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Podižem. Naručila sam pelene Racman i to 2 kom zeleni (to je oznaka, a pelene su različitog dezena), 1 žuti, 1 ultrafit i 1 WOOL COVER :D , uglavnom sve skupa s poštarinom došlo 490 kuna. Iako je puno love, opet, čini mi se kad se sve podijeli i nije.
    Inače oni sad imaju sve u kunama evo link http://pleniceracman.com/shop/page/g...p/50/Ulosci/-/
    a ženskica je jako ljubazna kad im pošaljete e mail.
    Još ih nismo isprobali, ali ako topic bude još aktivan, poslat ću sigurno komentar, vjerujem najkasnije do nedjelje.
    Eh da, tamo imaju krasne vunene covere što za navuć što sa čičkom i imaju čak i uloške za žene pa si sve mislim i njih kupiti.
    Možda već netko od vas je ?

Prihonja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

http://pleniceracman.com/shop/
    Sori , ono je bilo na slovenskom, a ovaj je na hrvatskom s kunama tako da sve možete uspoređivati.

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

prihonja nadam se da ces biti zadovoljna, meni su zelene super za noc, stvarno dobro upija njihov ulozak

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Naručila Racman - dvije zeleni Racman, jedna žuti, jedna Ultrafit Popolini, jedna Onesize Popolini, Racman cover...sve skupa 467 kn. Inače je poštarina 70 kn a ako se naruči u iznosu većem od 460 kn, oni plaćaju poštarinu.

Sinoć sam naručila a danas stigao mail da će mi to poslati u srijedu, iz Hrvatske, tako da nema brige za carinu!!!
    Sviđa mi se njihovo poslovanje!!! 8)

Prihonja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

kailash, nama je ipak doslo za platiti cca 17 kn postarine povrh, pa se nemoj iznenaditi.
    Inace, pelene mi se jako sviđaju, a vuneni cover je krasan...malo smrdi na ovce

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

17 kn je ok a 70 je skoro pelenica

Hvala ti na inf.

Prihonja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Any time

SonjaN

Početno dobra teta, da!!

Ma, ne mogu a da vam se ne javim!!! Ja sam vam, naime, već godinama u Sloveniji i sa tim pelenama od samih pelenskih začetaka!!! I teta je zbilja super!
    Imam jednu molbu. Ja prevodim te stranice. Khm i imam probleme, jer o pelenama, a pogotovo platnenim nisam "u prijašnjem životu", dakle, dok sam živjela u Hrvatskoj, nikad govorila. Ni interneta nije bilo, a kamoli internetne prodaje. Tako imam probleme sa prevođenjem, jer poznajem samo slovenske izraze... Ubrzo će gospođa obnoviti hrvastke stranice, i zanima me, da li ste opazile kakve katastrofalne greške, nešto što zbilja nije "u duhu" i sl. ???!!! :/ Molim, molim za pomoć, da bi prevod ovaj put bio još bolji!!

I, imate kakva pitanja?

Puno pusica iz Slovenije ,
    Sonja

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •