eto, sto ljudi sto ćudi![]()
Kako god, ostaje ovaj dok ne dođe fotka moje bebice![]()
10.03. - klikni na Beba u mom potpisu pa ćeš vidjeti ticker![]()
vidjela![]()
moja sestra je rođena 10.3., uh što je osjetljiva ribica
Eva da se ja opet malo vratim na 'on topic' o racman pelenicama...
spremam se ovih dana naruciti neke stvari od njih, pa me zanimaju iskustva s vunenim coverima.
Vidim da svi spominjete onaj prvi, kao gacice, mene zanimaju oni ostali koji su u ponudi. Ovaj debeli mi je eventualno varijanta za noc, mada se i za noc bojim da ce joj guza biti stvarno prevelika u tome svemu. Ostala dva covera mi se cine dosta tanja. Zanima me da li ih je netko koristio i kakva su iskustva?
Ja sam sad malo zbunjena... Sad sam bila na njihovoj stranici i sve cijene su 0,00!!! Zar više ne možemo naručivati od njih? :? :? :?
ne direktno, sad ima distibuter u HRmia* prvotno napisa
još bolje
A kako da dođem do njega?
Daj napiši svima - da znamo. Ak nije tajna.
Btw: Kailash, ja imam jednu ribicu sa zanimljivim datumom![]()
i mene to zanima :? , već sam mislila da je sve đabe...
Ajme Tiwi tek sad sam skužila datum!!!!
Ribice su zakon, jelda???![]()
Ne govorim javno jer ne smijem reklamirati. Al pošaljite pp na Iva M. pa će vam ona lijepo objasniti sve u vezi Popolinica i Racmanica i Imse Vimse a ubuduće i Mother Ease i BumGenius i marama i ostalog...u Hrvatskoj.
Tako da ne budem više ovako misteriozna... 8)
između ostalog i zelenog racmana s medekimakailash prvotno napisa
Ima li neka stranica gdje se te pelenice mogu vidjeti prije nego se naruče? (osim one slovenske)
zasad ne, valjdamia* prvotno napisa
al na slovenskoj imaš skoro sve Racman na sličicama
Ima i ovo http://www.trgovina.hiskadobrot.com/index.php?cPath=93 , ali su Racman daleko najbolje![]()
Mi koristimo samo zelene racmane, imamo jih 18. Nabavila sam jih za smiješnu cijenu 100 e i uz njih dobila još 4 covera te brdo nočnih uložaka - 25Nabavila sam jih preko frendice, jer jih je njezina frendica nabavila pa jih nije koristila :/ Ja sam bila presretna :D
molim pomoć od onih koje su u skorije vrijeme kupovale racman zeleni; na njihovom webu piše da pelena dolazi s dodatnim uloškom, jel istina??
tnx
istina. i zeleni i žuti dolaze s dodatnim uloškom (zadnje sam kupila prije 3 mjeseca...)emira prvotno napisa
Istina, sve njihove pelene dolaze zajedno sa uloškompuntica prvotno napisa
![]()
Yep, i mi dobili; uložak je onako uži, super za hodače.In love prvotno napisa
Ja sam, u svom kratkom platnenopelenaškom stažu, jako zadovoljna sa Racman pelenama. Mužu sad kad bude išao u Slo naručujem još par komada...![]()