Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Liječnik kojem cijepljenje nije najvažnija stvar na svijetu MOLIM PREPORUKE

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno Liječnik kojem cijepljenje nije najvažnija stvar na svijetu MOLIM PREPORUKE

Kao što sam pisala jedva smo prijavili dijete kod pedijatrice, a njoj je najvažnija stvar na svijetu cijepljenje. Od dva puta kad smo bili samo priča o cijepljenju, ja jedno ona o cjepljenju, ja drugo ona o cjepljenju...

Uglavnom, uopće nemam povjerenja u nju, ništa mi ne odgovarašto ju pitam i tražila bih drugog liječnika. Molim preporuke, po mogućnosti Zagreb Zapad, ali može i cijeli ZG, nije neko boležljivo dijete pa neće biti problem...

Molim dežurne dušebrižnike da se suzdrže od komentara. Hvala!

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Zagreb Zapad, pitaj dr. Šakić u Rudešu.

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

potpis na winnericu

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Kako se zove ta liječnica, ne mogu naći broj na netu?

ekica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Rivendell prvotno napisa Vidi poruku
    Kako se zove ta liječnica, ne mogu naći broj na netu?
    dragica šakić
    anina 96
    3815 020

(iako, svašta se o njoj po netu piše - od hvalospjeva do groznih komentara pa pročitaj malo)

Ja hvalim našu pedijatricu, dr. Marinku Marić (DZ Remetinec)
    Mi cijepimo, ali dooooosta kasnimo (nekad namjerno odugovlačimo, nekad slučajno tako ispadne) i ni riječ nam nikad nije rekla.
    A i u svakom drugom pogledu je divna! Kao i sestra Marija

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

imas i Metku Regan na Kneziji, samo mislim da je ona puna i vise ne prima

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Reganica je prepuna. Čak i privatno treba dosta čekati. Iako čak razmišljam kod nje ići na sistematske, a ovu našu držati za svaki slučaj, ako ne nađem nekog drugog. Ionako dijete nije još ni jednom bilo bolesno, tako da neću bankrotirati.
    Ali svakako želim naći nekog u koga mogu imati povjerenja i koga mogu pitati što me zanima, a ne ovako da mi ne želi odgovarati na pitanja, čak mi dijete nije niti jednom izvagala iako sam pitala, jer se njoj ne čini kao da mu fali.

ekica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

koja je to pedijatrica koja dijete na redovnim kontrolama (2-4-6-12mj) ne važe???

mislim da bi svakako trebala naći drugu/novu pedijatricu jer to što dijete od 8mj nije ni jednom bilo bolesno i nije neki pokazatelj kakvog će dalje zdravlja biti (kada krenu jaslice npr) pa je ipak uputno imati pedijatra u kojeg imaš povjerenja, a ne da propituješ svaku pretragu, lijek i sl.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Dr Smiljanić Gaberšnik, DZ Šestine.
    Super doktorica, super sestra, sve 5.

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj ekica prvotno napisa Vidi poruku
    koja je to pedijatrica koja dijete na redovnim kontrolama (2-4-6-12mj) ne važe???

mislim da bi svakako trebala naći drugu/novu pedijatricu jer to što dijete od 8mj nije ni jednom bilo bolesno i nije neki pokazatelj kakvog će dalje zdravlja biti (kada krenu jaslice npr) pa je ipak uputno imati pedijatra u kojeg imaš povjerenja, a ne da propituješ svaku pretragu, lijek i sl.
    Znam, upravo zbog toga i tražim drugu. Bili smo kod nje sa 2 i sa 4 mjeseca, nije ga izvagala, a ovo sa 6 sam preskočila (i sad me grize savjest) jer jednostavno ne želim ići kod nje, a nikako da nađem nekog drugog za koga znam da me ne čeka isti tretman.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •