Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: promjena internet operatera

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno promjena internet operatera

čisto upozorenja radi

mijenjala sam operatera, prelazila sa t-coma na optimu
    sklopili novi ugovor sa obećanjem kako ćemo najduže pola sata biti bez interneta, t-com nas isključi, optima kao brzo šalje modem, sve oni dogovaraju i administrativno rješavaju
    ćorak
    t-com nas isključio bez upozorenja
    optima nije poslala modem dok ih nismo obavijestili da nas je t-com isključio, a kad smo im javili trebalo im je tjedan dana da pošalju modem
    uglavnom, tjedan dana bez interneta
    ne pljujem po nikome, ali negdje šteka, pa pripazite da vam se ne dogodi nešto ovakvo ako vam je internet bitan

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Dogodilo se mom frendu identicno to... Ocito je to praksa a ne slucajnost.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi samo prije 2 godine prelazili s t-com na optimu , ali nismo bili bez interneta , uopće.
    Odmah su to spojili.
    Sad prelazim na H1 i isto se nadam da neće biti problema.

kokolo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

moje iskustvo sa h1-njihov sam korisnik već 4-5 god. 28.01-og potpišem ugovor za paket trio (tel,flat internet i tv),monter 07.03 spojio modem i od tad imam tel i internet koji se gase kad im feri a od tv-a ni tona ni slike. predam zahtjev za novu paricu 13.03 i od tad mi ne znaju reć dal će se to išta riješi niti kad... al uredno su naplatili uključenje usluge i računaju promotivno razdoblje tri mjeseca za 1 kn od 3 mjeseca...

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Strašno! Mi smo prije 3 g. bez problema (tj. s prekidom tel. i interenta na samo 1 h) prešli s T Com-a na Iskon trio (tel, internet i tv). Ja sam zadovoljna s tom opcijom, za 290 kn imam tv, flat internet i iskon pričalicu neograničenu . E, sad me mm nagovara da čačkam mečku i da pređemo u B-net, pa da uz ovakav paket uzmemo još opciju za još dva tv priključka (za sinovu sobu i dnevni boravak)... Iskreno, neda mi se, sretna sam da ovo o.k. radi...

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Imam B.net flatrate internet i telefon koji je skoro flat (prema domaćim fiksnim) i to me s najmom modema i razgovorima košta manje od 190kn/mjesec. Kod ukapčanja je bilo kašnjenja, korisnička služba im je rudimentarna, a do danas nisu istaknuli cjenik. Ali su povoljni, nema throtlinga na internetu i spontano povećavaju brzinu prijenosa (docsis kabelski prijenos ima još puno "lufta" za razliku od DSL-a).

TV nisam uzeo jer mi ne treba.

zmajica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mi prije 2,5 godine prešli s ht-a na amis i preporodili se.
    Flat internet i beskrajno lajanje+ druga telefonska linija (2 broja) me koštaju 200 kuna.
    S ukapčanjem nismo imali problema, sve rješeno za pol sata.
    Nakon isteka ugovora od 24 mjeseca, dobili smo 500 kuna gratis, tak da 2 i pol mjeseca nismo uopće plaćali niš, a koristili normalno.
    To je kao njihov "bonus za vjernost".
    Posljednje uređivanje od zmajica : 05.05.2012. at 09:08

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa Vidi poruku
    Imam B.net flatrate internet i telefon koji je skoro flat (prema domaćim fiksnim) i to me s najmom modema i razgovorima košta manje od 190kn/mjesec. Kod ukapčanja je bilo kašnjenja, korisnička služba im je rudimentarna, a do danas nisu istaknuli cjenik. Ali su povoljni, nema throtlinga na internetu i spontano povećavaju brzinu prijenosa (docsis kabelski prijenos ima još puno "lufta" za razliku od DSL-a).

TV nisam uzeo jer mi ne treba.
    A baš sam te za TV mislila pitati kako si zadovoljan, i onda štanga.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj zmajica prvotno napisa Vidi poruku
    Mi prije 2,5 godine prešli s ht-a na amis i preporodili se.
    Flat internet i beskrajno lajanje+ druga telefonska linija (2 broja) me koštaju 200 kuna.
    S ukapčanjem nismo imali problema, sve rješeno za pol sata.
    Nakon isteka ugovora od 24 mjeseca, dobili smo 500 kuna gratis, tak da 2 i pol mjeseca nismo uopće plaćali niš, a koristili normalno.
    To je kao njihov "bonus za vjernost".
    x

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •