Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
Ni ja nemam taj citrofit, niti znam čemu je.

A arnica je krasan žuti cvijet koji raste u Fužinama, a i pansion je istog imena.

Moja kućna ljekarna je siromašna svime. I neka je...
Tko ima problema sa sistemskom kandidom, obično zna što je citrofit i čemu služi. Ekstrakt sjemenki grejpa.

Arniku znaju oni koji imaju bilo kakav dodir s homeopatijom - služi za brži oporavak od ozljeda, udaraca i podljeva. Nemam. ALi imam heparin koji nisam napisala na popis. Imam i polarni led (zapravo, to je muževo, za bolna leđa).

Kućna ljekarna sadrži ono što nam treba češće. Kad sam imala 20 godina, nije mi trebalo ništa osim zubnog konca, a sad... malo pomalo ljekarna se proširila. Povremeno u njoj bude i faktu za hemoroide (mm, ja rjeđe) , krema od gaveza i slično. Ja sam se davno osvjedočila da je za moje boljke pametniji izbor pravilna prehrana. To rješava veliki dio, iako ne sve. S druge strane, teško mi je reći gdje je granica između hrane, lijekova i sredstava za čišćenje (kamo ubrojiti sodu bikarbonu?) he he he...

Ima mm i Euten kremu (onu strašno skupu) za svoj ad i pokazala mu se super. Za djecu sam zaboravila spomenuti Claritine, ali tome moram provjeriti rok trajanja - dugo za time nije bilo nikakve potrebe.