Pokazuje rezultate 1 do 34 od 34

Tema: Teme roditeljskih sastanaka?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj piplica prvotno napisa Vidi poruku
    Roditeljski sastanak koji mi se najviše svidio je bio onaj na početku petog razreda, kada su pozvani svi roditelji, ravnateljica, svi učitelji koji će predavati djeci i svi stručni suradnici u školi, tako da smo dobili priliku osobno upoznati sve osobe koje će biti uključene u rad sa našom djecom.
    Svatko je govorio o specifičnostima svoga predmeta/posla, što djeca mogu očekivati i što oni od njih očekuju, sa savjetima o tome kako im pomoći da se brže prilagode.
    ja se nadam ovakvom sastanku na jesen

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    ja se nadam ovakvom sastanku na jesen
    Da, mi smo to također imali na samom početku petog razreda, upravo ovako kako je opisala piplica. Čak sam mislila da je to pravilo...

Lijepo se ljudi predstave (svi predmetni profesori) i kažu nešto o sebi i o predmetu, kažu da su slobodni za predmetne informacije (raspored visi u hodniku, a ima i na internetu - lako je doći do toga) i to je odlično.

Inače, na kraju četvrtog razreda učiteljica starijeg sina imala je praktičnu temu roditeljskog sastanka o pripremama za peti razred i razlikama u pristupu razredne i predmetne nastave. Izuzetno korisno! Ponovila je 100 puta - idite na predmetne informacije, ne samo ako vam se čini da dijete ima problema, dobro je ukazati se i čuti od profesora kako dijete napreduje. Razrednik nema kompletan uvid kao u razrednoj nastavi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •