-
smještaj Slavonija/Baranja
Svi bi na more, a mi bismo vikend proveli u ravnoj Slavoniji 
Imate li prijedlog za obiteljski smještaj u blizini Osijeka?
Seoska gospodarstva s puno životinja su najzanimljivija.
-
Salaš Ipša
Nama je bilo jako lijepo. Ljubazni domaćini, mirno okruženje, njive, konji...
Očekivala sam možda više seoskih životinja, ali male žabice na travnjaku u predvečerje, mazni peso i maca bili su dovoljni za zabavu. Ima i kozica, kokoši... nije da nema.
Vatrica na kaminu uz čašu vina i srdačan razgovor, gospođa koja se jako potrudila oko jela po našim navikama (malo manje ljuti paprikaš
). Uzeli smo all-inclusive ponudu koja uključuje obilazak Baranje, prijevoz, ulaznice i pratnju - opustili smo se i uživali.
Toplo preporučam.
Posljednje uređivanje od mendula : 27.04.2012. at 12:37
-
http://www.sklepic.hr/
topla preporuka, smještaj u adaptiranoj baranjskoj kući sa svim komforom urbanog smještaja, a šarmom tradicije... domaćini topli i ljubazni (bračni par s kikićima, ali ne žive tamo), selo samo po sebi divno, uščuvano s tipičnim baranjskim kućama (selo ima status etno sela), odličan restoran "Baranjska kuća" s tradicionalnom kuhinjom i pristupačnim cijenama.
Vlasnici imaju i "pokazno" imanje tradicionalne baranjske kuće sa starinskim namještajem, antikvitetnim primjercima nošnji, uporabnih predmeta, grnčarskom radnjom, konjima, tradicionalnim podrumom i smočnicom... Ne tako daleko je i Kopački rit pa se može i tim doživljajem obogatiti cijeli boravak ondje...
-
kod sklepića nikako uloviti mjesto ... ovo je već treći put da pitam i svaki put sve zauzeto (ne mogu mjesecima unaprijed rezervirati kad ne znam kad ću na godišnji) ...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma