Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: smještaj Slavonija/Baranja

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno smještaj Slavonija/Baranja

Svi bi na more, a mi bismo vikend proveli u ravnoj Slavoniji
    Imate li prijedlog za obiteljski smještaj u blizini Osijeka?
    Seoska gospodarstva s puno životinja su najzanimljivija.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Salaš Ipša
    Nama je bilo jako lijepo. Ljubazni domaćini, mirno okruženje, njive, konji...
    Očekivala sam možda više seoskih životinja, ali male žabice na travnjaku u predvečerje, mazni peso i maca bili su dovoljni za zabavu. Ima i kozica, kokoši... nije da nema.
    Vatrica na kaminu uz čašu vina i srdačan razgovor, gospođa koja se jako potrudila oko jela po našim navikama (malo manje ljuti paprikaš ). Uzeli smo all-inclusive ponudu koja uključuje obilazak Baranje, prijevoz, ulaznice i pratnju - opustili smo se i uživali.
    Toplo preporučam.
    Posljednje uređivanje od mendula : 27.04.2012. at 12:37

Neli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

http://www.sklepic.hr/

topla preporuka, smještaj u adaptiranoj baranjskoj kući sa svim komforom urbanog smještaja, a šarmom tradicije... domaćini topli i ljubazni (bračni par s kikićima, ali ne žive tamo), selo samo po sebi divno, uščuvano s tipičnim baranjskim kućama (selo ima status etno sela), odličan restoran "Baranjska kuća" s tradicionalnom kuhinjom i pristupačnim cijenama.

Vlasnici imaju i "pokazno" imanje tradicionalne baranjske kuće sa starinskim namještajem, antikvitetnim primjercima nošnji, uporabnih predmeta, grnčarskom radnjom, konjima, tradicionalnim podrumom i smočnicom... Ne tako daleko je i Kopački rit pa se može i tim doživljajem obogatiti cijeli boravak ondje...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kod sklepića nikako uloviti mjesto ... ovo je već treći put da pitam i svaki put sve zauzeto (ne mogu mjesecima unaprijed rezervirati kad ne znam kad ću na godišnji) ...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •