Možeš ti MC to izvrtati koliko hoćeš, ali Mirko i slavko nikad neće imati zajedničko biološko dijete.
Kao niti Mirka i Slavica.
(I baš ne vidim razloga da im se to na neprirodne načine kompenzira, Ali to nije tema)
Možeš ti MC to izvrtati koliko hoćeš, ali Mirko i slavko nikad neće imati zajedničko biološko dijete.
Kao niti Mirka i Slavica.
(I baš ne vidim razloga da im se to na neprirodne načine kompenzira, Ali to nije tema)
Posljednje uređivanje od mujica : 02.05.2012. at 00:35
nitko ništa ne izvrće. kao što rekoh, mirko ILI slavko već danas mogu imati tj. imaju svoje dijete/djecu. i što to dijete/djeca već danas doživljava/ju nezaštićeno/i od države i šikanirano/i od društva je tema za sebe. to što mirko I slavko zajedno (na sadašnjem stupnju medicine) nisu u mogućnosti imati biološko dijete i nije nekakva novost. ali bome i nikakav argument. posebice ako taj argument treba poslužiti da potkrijepi tvoja homofobna uvjerenja. biti homofob je tako out i seljački, okani se toga.
Posljednje uređivanje od mama courage : 02.05.2012. at 00:56
Mirko I Slavno mogu biti roditelji, jer im to omogućava zakon, a ne priroda
I ja nisam homofob. I mislio sm da si to već shvatila.
Niti se bojim homoseksualnih osoba, niti su mi mrske.
Radi se samo o seksualnoj orijentaciji i ničem više.
Samo smatram da homoseksualni parovi nemaju nikakvo prirodno pravo imati djecu.
Posljednje uređivanje od mujica : 02.05.2012. at 00:59
pa eto, zaniječeš im ljudska prava i diskriminiraš ih eto samo na osnovu njihove seksualne orijentacije (a to je prema zakon i ustavu zabranjeno).
žena, heteroseksualka, single ili ne - ima pravo usvajati dijete i ima pravo ići na MPO.
žena, homoseksualka, single ili ne - to pravo nema.
žema, transeksualka, single ili ne - to pravo nema.
žena, interseksualka, single ili ne - to pravo nema
Posljednje uređivanje od mama courage : 02.05.2012. at 01:43
MC, ovo ide Mujici, ali ja mogu reći za sebe - ja nisam homofob, ali me boli briga i za IN i za OUT, a seljanka se ne bojim ispasti, velka stvar!
Nego, pitanje reakcija društva, "šikaniranje" u suvremenom se društvu pokušava svesti na nulu, tako da se svi možemo ponašati ravnodušno jedni prema drugima - kao ništa nije važno, sve super ma kako bilo... u stvarnosti ja ipak mislim da su neke ljudske reakcije - kad su onako iz hare (što bi rekli istočnjaci) puno puta točne i ispravne. Meni je draža seljačka žena koja uskoči kad treba i što treba, a pljune za nekiim tko se ponaša neopravdano bahato, od onih finih politički korektnih ljudi koji su od silne tolerancije i izvrtanja otupili na svaku ljudsku bol i više ne znaju jel gore da homoseksualac nema svoje dijete ili da je susjeda gladna.
Ifi, divim ti se kako liepo pišeš, imaš savršeno definirane stavove i u stanju si živjeti u skladu s njima, bez relativiziranja u svrhu opravdavanja vlastitih slabosti.
Divim se i MC na isti način iz istih razloga.
Hvala na lijepim riječimaTo koliko sam u stanju živjeti bi trebao pitati mog jadnog muža (taj će bit proglašen svetim za našu 50 godišnjicu braka, ako je dočeka) :/ ali dobro
MC lijepo piše, slažem se posve
Al ti si valjda naš, nemaš se što diviti ovima iz drugog stožera ccccc!