Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1069

Tema: KC i MPO

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja jesam
    Ali siguran sam da ti i Ifi niste.
    Jednako ste ekstremne, netolerantne i pretjerujete, svaka na svoj način. Ni jedna od vas ne uvažava mogućnost da je netko tko drukčije misli podjednako u pravu.
    ajme, i ti si profulao ceo fudbal. "sredina življenja" se odnosi na emocionalni život i ono o čemu je ifi pisala kako će svoje dijete podučavati da radi, nađe osobu i zatrudni a ne da ide okolo u kurvaluk.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    ajme, i ti si profulao ceo fudbal. "sredina življenja" se odnosi na emocionalni život i ono o čemu je ifi pisala kako će svoje dijete podučavati da radi, nađe osobu i zatrudni a ne da ide okolo u kurvaluk.
    Ne vidim gdje sam fulao.
    I nakon tvog pojašnjenja sam uvjeren da ste obje jednaki ekstremi.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Ne vidim gdje sam fulao.
    I nakon tvog pojašnjenja sam uvjeren da ste obje jednaki ekstremi.
    A netko mora stajat na branicima tako da drugi mogu mirno birat sredinu, jel tako?
    Da decidirani Katolici omekšaju, sutra bi morao donirati spermu jednom godišnje uz poreznu prijavu za ugrožene interseksualke... Ovako još ne moraš.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ma daj, MC, zar ne razlikuješ samohranog roditelja od davanja tuđeg djeteta osobi koja živi sama sa sobom?
    Posljednje uređivanje od mujica : 02.05.2012. at 02:12

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ma daj, MC, zar ne razlikuješ samohranog roditelja od davanja tuđeg djeteta osobi koja živi sama sa sobom?
    po čemu bi ih trebala razlikovati, mujice? po čemu je upravo milanka opačić problem u tvojim očima?

lupetaš ko maksim po diviziji. strašan je onaj tvoj gornji post na koji tek sad odgovaram. fyi, interseksualne osobe su hermafroditi. a tvoja bešćutnost me zgrozila. dosta mi je razgovora s tobom. laku noć

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

po čemu bi ih trebala razlikovati, mujice? po čemu je upravo milanka opačić problem u tvojim očima?

lupetaš ko maksim po diviziji. strašan je onaj tvoj gornji post na koji tek sad odgovaram. fyi, interseksualne osobe su hermafroditi. a tvoja bešćutnost me zgrozila. dosta mi je razgovora s tobom. laku noć
    Tko je milanka opačić i koje su njezine osobine?
    Pojma nemam. Nisam ni znao da imam s njom problem.

A zakaj sam bešćutan?

Nisi li ti možda malo previše "zabrijala" u liberalnost, tolerantnost itd.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

MC, po tome kako si počela vikati na sve nas i kako si izgubila mir diskusije mogu zaključiti da više nemaš argumenata, osim da nas motkom po glavi da ušutimo.

Dijete je pol otac, pol majka i nema te majke niti tog oca koji ima pravo "posjedovati" dijete kao neku svoju stvar, nit je ljudski, nit je moralno, niti je dobro za dijete i nema niti jednog razloga zašto bi se takva apsurdna želja ispunjavala kao zakonom predviđeno pravo neke osobe.

Nitko nikoga ne smije istući (osim u samoobrani), nitko nikome ne smije uzeti njegovu zemlju, kuću ili cipelu, ma kakve orijentacije bio, dapače, svakoga treba voljeti, ali prije svega nezaštićeni ljudski život na kojem se nažalost lome politička koplja...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •