Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
Ja sam sada također došla do zaključka, da se transplantacija bubrega ili jetre, moze obaviti samo ako je po tori.
Ili tek onda kad tijelo od svojih vlastitih stanica uzgoji novu jetru, npr. na nozi, onda se ona moze presaditi u tijelo. I to samo ako te doticne stanice daju pristanak.
Inače se dovodi u pitanje dostojanstvo i čovjeka i života, i te nesretne stanice. Koja je da se razumijemo, život. Dostojanstven i nedodirljiv.
I da ne zaboravim, proteze nogu i ruku, bih isto dozvolila samo onda kada tijelo bude sposobno samo proizvesti titan, čelik i aluminij.
e, baš si me nasmijala

mujice, ne stoji ti dobro uloga uvrijeđene durilice, više te volimo kad si čovjek sa stavom a ne plačipi*ka.

ifigenija, meni je vrh vrhova oholosti kad ti iz svoje udobne građanske fotelje uz argument svetosti spajanja i ne znam čega određuješ (srećom, samo u svojoj glavi) tko na što ima pravo i pod kojim uvjetima, ali odbijaš seni odgovoriti na pitanje.

i da, uživala sam u sexu prije braka, i ne, ne mora biti sveto da bi bilo dobro čak naprotiv