Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
isvetice! Revolucije i bojni pokliči uvijek jednu svoju djecu!
Jesi li svjesna da bi ta mogućnost otvorila vrata tvornici djece za pedofilsku upotrebu, za roblje ili za nadomjesne organe? Smanjenje patnje neke Slavice u realiziranju ovakvog scenarija uzrokovalo bi patnju milijuna ljudi, i to onih najslabijih.
Intimna veza majke i djeteta, s igrom svih onih čudesnih hormona priprema ženu za majčinstvo na načine koji još nisu otkriveni; nedavno su otkrili da stanice djeteta ostaju u majci zauvijek, upisuju se u njezin kod - pa ona misao - uvijek si u meni u srcu nije uopće patetika nego faktična materijalna istina; dijete i majka međusobno se štite; koliko bi lakše bilo napraviti zlo djetetu bez te biološke pripreme koju još ni ne razumijemo?
A da ne govorimo da bi dijete iz vešmašine išlo u ruke muškarcu, koji nema čak ni tu mogućnost da mu se tijelo na direktan način pripremi na prihvaćanje djeteta na dubokoj, tjelesnoj, materijalnoj ravni?
Za koga točno je to dobro? Tko time išta dobiva, a da vrijedi?
Jadan ti sam ja revolucionar kad se ovako raspravljamo po forumima. Oni što stražare ispred klinika, na transparentima, e, to su ti koje bi njihova revolucija lako mogla pojesti. Tvoje viđenje savršene obitelji je jako slatko, malo i naivno. Izraz dijete iz vešmašine me jezivo podsjeća na onaj o djeca iz epruvete, a to smo valjda nadišli. Neću uopće ulaziti u tvoje horor fantazije najgorih mogućih scenarija, ali ako bi se uspjelo kopirati blizu savršenstva, ako ne već savršeno uvjete u maternici, ja bih svoje dijete tako i razvijala.