Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1069

Tema: KC i MPO

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

... na ovom se forumu toliko govori o dojenju - to je tekućina koja čini bebi toliko dobra.
    Isto je tako zametak najsigurniji u tjelesnim tekućinama koje imaju u sebi tko zna što sve ne - a što je za dobro bebe... i nekako mi se argument - to je samo jedna - šest ili sto stanica - čini baš u prilog ovoj priči da je sam početak života tako krucijalno važan. Dok je taj život samo jedna stanica, vjerujem da ono što joj se dogodi, što je dotakne, što se u nju upiše prenosi na svaku stanicu koja se dalje iz nje razvije...

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    ... na ovom se forumu toliko govori o dojenju - to je tekućina koja čini bebi toliko dobra.
    Isto je tako zametak najsigurniji u tjelesnim tekućinama koje imaju u sebi tko zna što sve ne - a što je za dobro bebe... i nekako mi se argument - to je samo jedna - šest ili sto stanica - čini baš u prilog ovoj priči da je sam početak života tako krucijalno važan. Dok je taj život samo jedna stanica, vjerujem da ono što joj se dogodi, što je dotakne, što se u nju upiše prenosi na svaku stanicu koja se dalje iz nje razvije...
    da, samo isto tako zaboravljaš da su milioni djece odrasli na adaptiranom ili kravljem mlijeku davno prije pa su također bila i zdravi i dugovječni ljudi i imali blizak kontakt sa svojim roditeljima.

dojenje, ipak, koliko god mi to željeli, nije garancija za ništa, niti za zdravlje, niti za blizak odnos sa majkom.

primjećujem inače da strašno naginješ jednoslojnom razmišljanju, kao da nemaš nemogućnost gledati u širinu, vidjeti veliku sliku, otvoriti svoj um na daljinu...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •