Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1069

Tema: KC i MPO

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Joe prvotno napisa Vidi poruku
    kako ne? čudo života, guranje djece među mamu i tatu, svetost sjedinjenja bez kondoma (puj, puj), ne bih rekla prijateljici "nemoj na MPO" nego bih se borila za zakon koji nikoga ne oštećuje (čitaj zabrana abortusa u sljedećem koraku)

očito ne čitamo na isti način. meni ifigenijini postovi ispod ponizne patine pršte predrasudama, ohološću i osudom.
    mene izbacila iz cipela ona crna lezbijka (post #626 str 13), nevezano za mpo

bojim se mujice da tebi više paše što sadržaj odgovara tvojim stavovima
    našlo bi se tu još dosta onih koji svoje stavove ne nameću drugima
    Ifigenija se zalaže za nametanje svojih stavova zakonom.
    od dežurnih teologinja draža mi je ronin, za nju bih prije mogla reći da svoje stavove ne nameće; a k tome je jasna i koncizna.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    Ifigenija se zalaže za nametanje svojih stavova zakonom..
    O tome se i radi.
    Sve zainteresirane stranke imaju svoje stavove i žele da ih naši zakoni zrcale.
    I ti želiš da tvoj stav bude prenesen u zakon, iako se drugi s time nikako ne mogu složiti.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    O tome se i radi.
    I ti želiš da tvoj stav bude prenesen u zakon, iako se drugi s time nikako ne mogu složiti.
    opet zaključuješ od sebe na druge.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

O tome se i radi.
    Moj stav? Kakav bih mogla imati stav na osnovu forumskih rasprava i medija? Nisam u mpo postupku niti planiram biti.

Ja sam rekla ranije što želim: da se donošenjem zakona bave pravnici, zdravstvom medicinari. A da teolozi i etičari budu samo savjetodavci.
    Nakon kasnijih postova, na ovaj ranije izražen stav dodala bih i da mi je jako stalo da ovi koji zakone donose ne budu korumpirani.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

O tome se i radi.
    Sa jednom malom ali znacajnom razlikom.
    Drugi stavovi koji se žele ocrtavati u zakonu uključuju u svoje okvire i tvoje osobne izbore i tvoje kraljevstvo nebesko. Kao i puno drugih izbora koji su u okvirima zakona sekularne demokracije.
    Stavovi kc-a o mpo, koji je kategoricki odbijen bez wann und aber, iskljucuju veliku većinu osobnih izbora koji su inače u skladu sa zakonima i okvirima sekularne demokracije.

I jos jednom: vjerski argumenti u ustrojsvu, funkcioniranju, zakonodavstvu sekularne države nemaju istu težinu, kao argumenti društvenih i prirodnih znanosti, ili humanistickih i demokratskih principa koji su temelji naše zapadne demokracije. U kojoj na osobnom nivou ima mjesta i za kraljevsvo nebesko i nihilizam i skepticizam i skoro svaki drugi izam u skladu sa zakonom.

Možda ćemo jednom živjeti u kršćanskoj/katoličkoj damahiriji. Onda će stvari biti postavljene drugačije.
    Za sada živimo u sekularnoj demokraciji.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    Sa jednom malom ali znacajnom razlikom.
    Drugi stavovi koji se žele ocrtavati u zakonu uključuju u svoje okvire i tvoje osobne izbore i tvoje kraljevstvo nebesko. Kao i puno drugih izbora koji su u okvirima zakona sekularne demokracije.
    Stavovi kc-a o mpo, koji je kategoricki odbijen bez wann und aber, iskljucuju veliku većinu osobnih izbora koji su inače u skladu sa zakonima i okvirima sekularne demokracije.

I jos jednom: vjerski argumenti u ustrojsvu, funkcioniranju, zakonodavstvu sekularne države nemaju istu težinu, kao argumenti društvenih i prirodnih znanosti, ili humanistickih i demokratskih principa koji su temelji naše zapadne demokracije. U kojoj na osobnom nivou ima mjesta i za kraljevsvo nebesko i nihilizam i skepticizam i skoro svaki drugi izam u skladu sa zakonom.

Možda ćemo jednom živjeti u kršćanskoj/katoličkoj damahiriji. Onda će stvari biti postavljene drugačije.
    Za sada živimo u sekularnoj demokraciji.
    bravo! točno to ni manje ni više!

a sigurna sam da bi svi (pa i vjernici) kukali ko damjanov zelenko da se uistinu dogodi nekakva vjerska džamahirija.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •