Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1069

Tema: KC i MPO

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ljufi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ronin, ja ne krivim crkvu, niti imam nešto protiv nje, vjere i vjernika. Crkva ima svoj stav, na koji ima puno pravo, i njega se drži. Isto tako, moje je puno pravo ne slagati se s njezinim stajalištima i kritizirati ih. BigBlue je u svojem postu sve obrazložila i potpuno se slažem s njom. Mene muči druga stvar, da jednog dana nečije dijete, koje je odgajano u "duhu vjere", uperi prstom prema meni i mojoj supruzi i optuži nas da smo ubojice jer smo bili u MPO-u. Isto tako, ne shvaćam kako je moguće da netko ne vidi i ne shvaća kada netko preko leđa neplodnih parova pokušava sagraditi političku karijeru, uz tobožnju brigu za "zamrznute ljude". O tome se radi, ne mrzim i ne pljujem ja nikoga, ali ako netko želi sudjelovati u javnoj raspravi, kao što se u ovom slučaju radi o crkvi, onda mora i računati na kritiku svojih stavova. Eh, a koliko su oni spremni sudjelovati u raspravi, i na koji način, to je druga priča...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Ljufi prvotno napisa Vidi poruku
    ali ako netko želi sudjelovati u javnoj raspravi, kao što se u ovom slučaju radi o crkvi, onda mora i računati na kritiku svojih stavova. Eh, a koliko su oni spremni sudjelovati u raspravi, i na koji način, to je druga priča...
    Ljufi ako išta,čini mi se da se Crkva naviknula na kritiku svojih stavova...zbilja mislim da im to ne predstavlja neki problem.
    Što se onog upiranja prstom tiče, zbilja mi je drago da si stavila navodnike, jer je prekonekoliko cura koje su se deklarirale kao vjernice, među njima i ja, došlo na vaš topic i izrazilo i sućut prema vašoj patnji i borbi i želju da se ostvarite kao roditelji.
    Upiranje prstom, to je već druga tema.Nije možebitno rezervirano samo za obitelji poput vaše. Ja sam u takvoj obitelji.Danas sutra možeš imati, ne znam, dijete s viškom kilograma, pa će trpjeti porugu i šikaniranje. To je samo banalan primjer kako upiranja prstom ima u raznim segmentima i gotovo da ih ne možeš izbjeći, i ne treba time pretjerano razbijati glavu, već se uzdati u svoj odgoj,samopouzdanje koje ucjepljujemo svojoj djeci, i vrijednosti koje im prenosimo. Sve drugo van toga nije u našoj moći.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •