-
vidiš upravo je u tome trik draga ronin, kao pravi licemjerni vjernik postupila si upravo tako, napadom.
od pravog vjernika, iskrenog, dubokog u svojoj vjeri očekivala bih da me pokuša uvjeriti da griješim, da me pokuša vratiti vjeri i crkvi ako je crkva= vjera.
međutim, ti si postupila upravo kao i instiitucija katoličke crkve. nadam se da razumiješ paralelu.
uzgred ovo gore napisano nije moja istina, već naprosto činjenica i to povijesna.
iako priča oko krista mi je šarena, ali ajde recimo da je doista postojao i da su njegove namjere doista bile lišene bilo kakvog ljudskog morala, već su se satojale isključivo od božjeg (u protivnom ne vjerujem da i njegovi razlozi nisu bili ponešto političke i osobne prirode) onda je možda ta prva crkva po isusu tj. pracrkva i bila u božjoj službi, međutim dolaskom prvog biskupa kao predstavnika božja crkva je prestala biti u službi malog običnog čovjeka.
vjerojatno te kao pravu vjernicu katoličke crkve kao instiutcije ne smeta kako vatikan, odnosno vatikanska banka između ostaloga zarađuje novac, primjerice kupnjom vrijednosnih papira firmi koje proizvode oružje. katiličku crkvu potresa afera za aferom, zašto se takve stvari ne pojavljuju u hrvatskim medijima ne znam, vjerojatnozato što je hrvatska čista sekularna država (:ironija).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma