-
Prema tome što sam ja u ovim člancima pročitala, kao i prema citiranim dijelovima ovdje, ja ne mogu vidjeti kako tekstovi iz Glasa Koncila demantiraju ono što je ukratko napisano u Slobodnoj ili u 24 sata.
Također, ne vidim ni zašto bi taj člančić, ponovljen u oba glasila otprilike na jednak način, bez puno interpretacije, jednostavno navodeći Papinu izjavu, bili zlonamjerni, osim ako to Papa nije rekao 
24 sata su mi poznati po senzacionalizmu, Slobodnu rijetko dobijem u ruke ali isto, koliko čujem, nije nešto eksta.
Ali što je ovdje senzcionalistički? Je li papina izjava izvučena iz konteksta? Pa kontekst nam je svima poznat. Crkva ne odbacuje djecu, ali osuđuje čin potpomognute oplodnje. Zapravo, do danas nisam znala da bi osuđivala i mpo u kojem ne bi stradao ni jedan zametak
i da joj je toliko stalo do tog čina "bračnog sjedinjenja"?
Zašto je to toliko bitno? Pretpostavimo da ti ljudi koji toliko žele dijete da sve ovo prolaze, ionako imaju redovne seksualne odnose. Samo što taj čin ne rezultira djetetom, pa se traži pomoć medicine. Ako nije stvar u zamecima koji bi bili viška, u čemu je onda?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma