Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
to je upravo ono što ti govorim, ali ti nikad (poput mujice) da na tren staneš i poslušaš što ti stručnjakinja ima za reći. nisam pisala svoj osobni stav, niti kao emsa, niti kao žena, kao feministkinja, ateistkinja, humanistkinja il' što već, nego samo i jedino kao pravnica. i kao pravnica objašnjavam pravničke pojmove i definicije, ustroj države itd. i pokušavam demisticifirati predrasude i mitove. naravno da kao pravnica mogu izreći i neko pravničko mišljenje koje nije mainstream, ali uglavnom se moja objašnjenja temelje na važećim zakonima (uglavnom ove) države.

i dam se kladit' da me opet nećeš htjeti razumijeti. nevermind.
Seljačina bez dostojanstva?
Iz koje pravne paradigme to ide?

ili ovo: bog ne postoji.

to što mirko I slavko zajedno (na sadašnjem stupnju medicine) nisu u mogućnosti imati biološko dijete i nije nekakva novost. ali bome i nikakav argument. posebice ako taj argument treba poslužiti da potkrijepi tvoja homofobna uvjerenja. biti homofob je tako out i seljački, okani se toga.

ali dokle bi došli kad bi ljudska prava zavisila od nečijeg subjektivnog osjećaja nakaradnosti.

Osim što si citirala pravne dokumente, a zatim ih proizvoljno iskrivila u interesu queer zajednice, ja tu nikakve pravne osnove ne vidim.