Citiraj ivana zg prvotno napisa Vidi poruku
ja sam jako svijesna da postoji mogućnost rađanja djece radi doniranja organa, prodaje, nedaj Bože pedofilije itd......
Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
isvetice! Revolucije i bojni pokliči uvijek jednu svoju djecu!
Jesi li svjesna da bi ta mogućnost otvorila vrata tvornici djece za pedofilsku upotrebu, za roblje ili za nadomjesne organe? Smanjenje patnje neke Slavice u realiziranju ovakvog scenarija uzrokovalo bi patnju milijuna ljudi, i to onih najslabijih.
Nisam ni stigla na prvu ovakvu bedastoću reagirati jer čitam retroaktivno, ali kad je sad izašla i drugi put, a ako je netko još jednom ponovi ispast će da je istina. E pa pod cijenu da pokupim opomenu, jeste li vi pri zdravoj pameti?!!! Implikacija da MPO, pogotovo kad u tome sudjeluje sama ili gay žena, otvara vrata trgovini djecom u svrhu zlostavljanja i prodaje organa!!!!

Ne treba MPO da djeca budu zlostavljana, dovoljno je da ga pošalješ u svijet. Ili u kvartovsku crkvu (ne, ne mislim komentirati da su svi svećenici takvi, ali pedofili upravo zbog svojih sklonosti postaju popovi). Dovoljno je da ga rodiš i da naleti na jednog bolesnika. Način začeća? Potpuno irelevantan