Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1069

Tema: KC i MPO

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Marna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Nena, ti si se stvarno zapinila.
    Teške su sudbine ljudi. Nama nedokučive.
    Poznajem nekoliko različitih situacija (dijagnoza) parova koji se bore da imaju svoje dijete.
    To već godinama traje, a vrijeme prolazi.
    Nemam se prava miješati u njihove odluke, jer imaju svoj život.
    Vjerujem da bismo mm i ja, u toj situaciji, željeli posvojiti siroče potrebito roditeljske pažnje i ljubavi.
    Ili barem udomiti, kako bi ono imalo osjećaj topline doma.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Marna prvotno napisa Vidi poruku
    Nena, ti si se stvarno zapinila.
    Teške su sudbine ljudi. Nama nedokučive.
    Poznajem nekoliko različitih situacija (dijagnoza) parova koji se bore da imaju svoje dijete.
    To već godinama traje, a vrijeme prolazi.
    Nemam se prava miješati u njihove odluke, jer imaju svoj život.
    Vjerujem da bismo mm i ja, u toj situaciji, željeli posvojiti siroče potrebito roditeljske pažnje i ljubavi.
    Ili barem udomiti, kako bi ono imalo osjećaj topline doma.
    Meni nisu nedokučive. Nebitno je što bih ja učinila na tom mjestu, rekla sam prije par postova što bih, ali to nije bitno u ovom kontekstu jel' bih ja usvajala, udomljavala, a netko drugi bi išao na postupke. Moje nije da otežam ljudima, da kao Miletić gostujem po medijima i petljam se u tuđe živote i sudbine.
    Parovi koji su u MPO-u imaju moju podršku, meni se ta podrška ne kosi s vjerom, pa i po cijenu oholosti prema Crkvi.
    Da se vjerske zajednice ne petljaju, ljudi bi vrlo brzo imali zakon skrojen po mjeri i potrebi pojedinih dijagnoza, kao i kod drugih zdravstvenih problema. Ovako, tko zna kad će, a njima sat otkucava.
    Sad ću se skulirati pa u duhu topica reći - molit ću, da. Da se "tučem molitvom" s cijelom Crkvom? Tko će biti jači?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •