Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1069

Tema: KC i MPO

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj santana prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo nije prozivka.Zašto poziv na molitvu shvaćaš kao prozivku?Molitva je nešto sveto,duboko sam se nadeala da nitko to neće shvatiti kao prozivku.Smatram ljude koji se javljaju na ovaj forum istinskim vjernicima i tolerantnim osobama,spremni prihvatiti svakoga jer to je na koncu bit vjere.I,sama crkva konačno prihvaća različitost i održava susrete u različitosti.
    Vaš izbor je štrajk,i to je u redu.Koji je Vaš izbor liječenja to je isto Vaša stvar.
    JOŠ JEDNOM PONAVLJAM NIJE PROZIVKA,NITI BIH ŽELJELA DA JU BILO TKO TAKO DOŽIVLJAVA.

eto santana ja sam te shvatila od prve u tvom prvom postu iako nisam istinski vjernik već dugo.

u biti jesam, vjerujem u nešto, ali u KC i bilo koju crkvu i ono što one propovijedaju niti pod razno.

otklon radim od crkve upravo zbog ovoga na što si se pozvala ovdje tolerantnost bilo prema umjetnoj oplodnji, homoseksulanim parovima ili toleranciji prema ženi da sam odlučuje o svom tijelu ili prema običnom kondomu koji bi u africi mogao spasiti na stotine tisuće života u katolčkim dijelovima afrike

ova gore druga podebljana rečnica me tako ubola da ti ne mogu opisati. toliko mi je kontradiktorna da sam pala u bed kad sam se sjetila svojih nekadašnjih očekivanja od KC.
    Posljednje uređivanje od moia : 18.04.2012. at 16:23

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •