Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1069

Tema: KC i MPO

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj ronin prvotno napisa Vidi poruku
    Sad bih ja mogla na isto takav jeftin srceparajući način odgovoriti sa dva ili tri primjera kako bi kome šta bilo,ali nema potrebe za time.Zbilja, nema potrebe da se pjeniš na mene i šalješ me da se molim za djecu u Africi. Cijela poanta posta je da je molitva duboko intiman čin koji se ne razvlači kao žvaka kako kome paše,a najmanje se razvlači po javnom forumu.

To što kažeš da se Crkva miješa-ona se očituje, jer svrha njenog postojanja i jest zbog ljudi i radi ljudi, ako se svede na šaputanje u zidovima sakristije bolje da je ni nema.Ima slobodu da se očituje, ima pravo da se očituje isto kao bilo tko drugi.Pljuvati je zbog toga jest doduše moderno, ali je hipokrizijski,ako kažemo da živimo u demokratskom društvu.
    Pjenim jer redovito dobivam od raznih pripadnika tvoje vjerske skupine motivacijske postere nasmiješenih bebica http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...75150861_n.jpg u ovom kontekstu, uz pozive da se molim za njihov cilj, što bi značilo da je čin molitve nekima itekako javan. Pogledaj te postere pa mi reci što je srceparajuće i jeftino.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj isvetica prvotno napisa Vidi poruku
    Pjenim jer redovito dobivam od raznih pripadnika tvoje vjerske skupine motivacijske postere nasmiješenih bebica http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...75150861_n.jpg u ovom kontekstu, uz pozive da se molim za njihov cilj, što bi značilo da je čin molitve nekima itekako javan. Pogledaj te postere pa mi reci što je srceparajuće i jeftino.
    ajme, ajme, prvi put to vidim, sreća da sam toliko neaktivna na FB-u da će mi valjda i ukinuti profil zbog neaktivnosti pa ne dobivam takva čudesa. Ali , nije roninina "vjerska skupina", ne budi smiješna, pa to su oni tzv. embriji, lik iz Hrasta što miješa sebe, Boga, vjeru, politiku, stranku, embrije, život, svoje roditeljstvo, uzvišene stavove...jednom riječju -svetac,brate, svetac.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj isvetica prvotno napisa Vidi poruku
    onda se molim te idi pjeni na te koji su ti slali mailove a mene poštedi.

MC,ništa nisi uzurpirala, s tobom je uvijek moguć razgovor. čitamo se.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •