Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1069

Tema: KC i MPO

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa Vidi poruku
    No što reći nakon što na ovom forumu u jednom potpisu pročitaš da "bi bilo bolje da su neki zaista i ostali embriji"? Dakle, ako si neistomišljenik bolje da se nisi ni rodio?!? Iskreno, osjećam se sve lošije ovdje zbog takve komunikacije.
    X
    Ili što reći na post otprilike ovakvog sadržaja: "kad bi ti imala 8 zamrznutih zametaka i doma petero djece, a što bi učinila?"
    Helou!!! Djeca su državne robne rezerve??? Što ih više ima to im je manja cijena??? Ovo naprijed navedeno me definitvno iskatapultiralo s ovog foruma. Tu i tamo virnem - i onda se osjećam loše. Ne treba mi to.

A budući da naše sive vjerničke ćelije mnogima nisu jasne, evo reći ću još samo ovo. Znanost je dala odgovor - jasan i nedvojben - kada počinje ljudski život - začećem. Znanost su pitali - i dobili odgovor! A onda se počinje s izvrdavanjem - onaj tko smatra da život počinje u nekoj kasnijoj fazi - moći će...

Cijelim srcem i dušom osjećam da život počinje začećem. I zato mi je jednako bolno i ista rana na srcu kad poremećeni manijak upadne u dječji vrtić i poubija nevinu dječicu i kad znanstvenik i uglednik u bijeloj kuti baci zametke u WC i pusti vodu. Bogu svejedno...

I jednako mi je srašna pomisao na Hitlerovog znanstvenika Mengelea koji je vršio genetička ispitivanja na ljudskim zamecima i na ovim današnjim "znanstvenicima" koji čine to isto. Čovječanstvu na propast.

Jedino svejtlo koje mogu vidjeti u ovom svijetu je nada u ponovni dolazak Gospodina...tada će sve na svoje mjesto!

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj ljiljan@ prvotno napisa Vidi poruku

A budući da naše sive vjerničke ćelije mnogima nisu jasne, evo reći ću još samo ovo. Znanost je dala odgovor - jasan i nedvojben - kada počinje ljudski život - začećem. Znanost su pitali - i dobili odgovor!
    Pardon, tek sad vidim da je ovdje već dan odgovor na moje pitanje.
    Je li to točan odgovor?
    Naime, ako je istina da je znanost jasno i nedvojbeno rekla da ljudski život počinje začećem, svaki abortus i svako bacanje zametaka usmeće je ubojstvo, zar ne? I svaki pokušaj MPO je zbog posljedičnih propadanja zametaka sebičan akt kojim se ubijaju (vlastita) djeca ????????

Grdo.

Izgleda da je jako važno biti na čistu s time kad počinje ljudski život.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Pardon, tek sad vidim da je ovdje već dan odgovor na moje pitanje.
    Je li to točan odgovor?
    Naime, ako je istina da je znanost jasno i nedvojbeno rekla da ljudski život počinje začećem, svaki abortus i svako bacanje zametaka usmeće je ubojstvo, zar ne? I svaki pokušaj MPO je zbog posljedičnih propadanja zametaka sebičan akt kojim se ubijaju (vlastita) djeca ????????

Grdo.

Izgleda da je jako važno biti na čistu s time kad počinje ljudski život.
    Važno je, ali nije moguće. (Mainstream) znanost nije dala odgovor. A znanstvenika ima svakog uvjerenja. Neka neko obavijesti Wikipediju, ako je suprotno tome, tj. ako su dokazali, bio bi red.

Bottomline - kad počinje ljudski život nije predmet jednoznačnosti i nedvojbene jasnoće. Zato i imamo ove rasprave, koje nismo započeli "mi tu s Rode", a nećemo ih niti završiti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •