X
Ili što reći na post otprilike ovakvog sadržaja: "kad bi ti imala 8 zamrznutih zametaka i doma petero djece, a što bi učinila?"
Helou!!! Djeca su državne robne rezerve??? Što ih više ima to im je manja cijena??? Ovo naprijed navedeno me definitvno iskatapultiralo s ovog foruma. Tu i tamo virnem - i onda se osjećam loše. Ne treba mi to.
A budući da naše sive vjerničke ćelije mnogima nisu jasne, evo reći ću još samo ovo. Znanost je dala odgovor - jasan i nedvojben - kada počinje ljudski život - začećem. Znanost su pitali - i dobili odgovor! A onda se počinje s izvrdavanjem - onaj tko smatra da život počinje u nekoj kasnijoj fazi - moći će...
Cijelim srcem i dušom osjećam da život počinje začećem. I zato mi je jednako bolno i ista rana na srcu kad poremećeni manijak upadne u dječji vrtić i poubija nevinu dječicu i kad znanstvenik i uglednik u bijeloj kuti baci zametke u WC i pusti vodu. Bogu svejedno...
I jednako mi je srašna pomisao na Hitlerovog znanstvenika Mengelea koji je vršio genetička ispitivanja na ljudskim zamecima i na ovim današnjim "znanstvenicima" koji čine to isto. Čovječanstvu na propast.
Jedino svejtlo koje mogu vidjeti u ovom svijetu je nada u ponovni dolazak Gospodina...tada će sve na svoje mjesto!