-
Ne, ovako definitivno ne izgleda konstruktivna rasprava. Daleko je u svakom slučaju od pridjeva konstruktivno, to nije bila u nijednom trenutku, a u nekim je pak bila sličnija ventiliranju i istresanju bijesa(koji opet, razumijem i shvatljiv mi je) prema onima koji misle drugačije,a nisu nizašto krivi .
Iako je mogu reći "in " da Crkva visi kao Pedro za sve moguće i nemoguće pojave u hrvatskom društvu,moram prizanti da mi jedna stvar ipak nije jasna.
Crkva definitvno ima svoj stav o nastanku ljudskog života, oni embrije smatraju ljudskim bićima, to znamo, to nam nije nikakva novost. No ,realno gledajući stanje i (ne)prilike u hrvatskom društvu danas, nameće se pitanje tko uopće Crkvu sluša? Jel Milanović i Ostojić?Ma dajte nemojte.
I ako se treba istresati bijes, možda bi pravednije bilo da se istresa (mislim na forum) na one koji su , dok su im trebali vaši glasovi, bili mili i dostupni u svako doba, za svaki mail, puni razumijevanja i klimanja glavom, sućuti prema nepravdi, i evo sad su pokazali koliko im je stalo do vas i što leži u pozadini?
Mislite da je Crkva kriva što vam je opet ograničen broj ? Pa za nju i jedan smrznuti embrij previše! Za njih je i dob od 35 i 42 i 46 jednako neadekvatna!
No adekvatni su zasigurno novci koji će se sliti u Šimunićevu kliniku koja vidi čuda odgovara novim standardima!
No kriva je Crkva. Ne suskus moći i novca.
Poštujem da netko mora biti kriv, no eto malo me smeta da o prevarenim glasačima u ovoj državi nešto malo mogu pročitati na pdf-u Neplodnost, i nigdje drugdje na forumu, a kad se pljuje Crkvu, svi su složni i angažirani.To mi je malo ono, too much.Pa se nemojte i vi onda toliko čuditi žešćoj argumentaciji i s druge strane. Kad stalno napadaju ono što iz svega srca voliš i poštuješ, pa čak i na onom kutku koji istina nema automatsku auru svetosti zbog svoje tematike, ali nastoji biti razmjena mišljenja o odgoju djece u vjeri, a ispadne Kutak za ventiliranje , zapitaš se. Zbilja se zapitaš.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma