Citiraj Ljufi prvotno napisa Vidi poruku
ali ako netko želi sudjelovati u javnoj raspravi, kao što se u ovom slučaju radi o crkvi, onda mora i računati na kritiku svojih stavova. Eh, a koliko su oni spremni sudjelovati u raspravi, i na koji način, to je druga priča...
Ljufi ako išta,čini mi se da se Crkva naviknula na kritiku svojih stavova...zbilja mislim da im to ne predstavlja neki problem.
Što se onog upiranja prstom tiče, zbilja mi je drago da si stavila navodnike, jer je prekonekoliko cura koje su se deklarirale kao vjernice, među njima i ja, došlo na vaš topic i izrazilo i sućut prema vašoj patnji i borbi i želju da se ostvarite kao roditelji.
Upiranje prstom, to je već druga tema.Nije možebitno rezervirano samo za obitelji poput vaše. Ja sam u takvoj obitelji.Danas sutra možeš imati, ne znam, dijete s viškom kilograma, pa će trpjeti porugu i šikaniranje. To je samo banalan primjer kako upiranja prstom ima u raznim segmentima i gotovo da ih ne možeš izbjeći, i ne treba time pretjerano razbijati glavu, već se uzdati u svoj odgoj,samopouzdanje koje ucjepljujemo svojoj djeci, i vrijednosti koje im prenosimo. Sve drugo van toga nije u našoj moći.