ina33shvaćam, suosjećam.
Vrijeska - i ja se pitam bih li se trebali malo više tome posvetiti. Od promjena pred pričest mogu reći da idemo puno više na dječju misu, inače smo više voljeli otići na večernju - za mlade, ostalo je uglavnom na dječju inicijativu kako su sad više u toj temi onda pjevamo pjesme koje pripremaju, odgovaramo na desetke teoloških pitanja, a povremeno smo podvvrgnuti i preispitvanju savjesti od strane malog kandidata za prvu pričest. Prebraja nam prijestupe i svrstava po Božjm zapovjedima, ali izraženo brojem naravno. Pa se tako ovih dana može čuti "mama druga!" ja zbunjeno jer uopće nisam svjesna što sam rekla " kakva druga?" " Druga Božja zapovjed" "molim?" "spomenula si ime Gospodina Boga uzalud" i tako... Imamo malog osobnog inkvizitora hahahaha Ali jako nam je drago da to ozbiljno shvaća i sam se priprema. Zato smo mu kupili veliki poklon. Totalno dječji,nije skup, ali je ono što si je želio. Hoćete li vi raditi veliku feštu? Mi smo odlustali, ali ne znamo kako da sad to malo nešto organiziramo...