zašto vadiš moju rećenicu iz konteksta...time se mislila na žene koje nemaju problema s plodnošću ali eto ne mogu naći odgovarajućeg partnera pa bi išle u "banku sperme" (ružna riječ.)
Svojim glasnim razmišljanjem htjela sam samo biti sarkastićna i u stvari reći neke stvari koje možda zvuće glupo ali su moguće.
Ako se ženama koje nisu u braku odobri "umjetna" to se neće odnositi samo na one žene koje ne mogu začeti nego i one koje mogu. Zašto mislite da takvih neće biti?i podaci o ocu biti točni?
Ne kužim zašto mislite da ružno govorim ako u ovom današnjem svijetu sumnjam na takvo nešto?
Mene zanimaju konkretne stvari a ne "uljepšana stvarnost na papiru" a u teoriji sasvim 15 (sjetimo se samo velikog i cijenjenog Asima Kurjaka)
Zašto mislite da neće tamo dolaziti razne žene, možda i "psihički bolesne" koje inače ne bi mogle nači partnera i ostati trudne?
Zašto mislite da će tamo biti sve ispitano, pošteno i čisto, ako znamo da se sve radi za lovu i da inače u našoj Državi ima muljancije na svim razinama-zašto mislite da će u tim bankama sperme sv
I molim da se uzme u obzir da ja nikad nisam rekla ništa protiv MPO, niti ljudi koji idu na MPO, jer apsolutno razumijem da u takvoj situaciji ljudi možda ni ne razmišljaju o nekim stvarima o kojima razmišlajamo mi koji nemamo takvih problema i da drugačije gledamo na stvari..i nikad neznamo kako bi mi reagirali da smo u njihovoj koži....
.ali ja ipak postavljam pitanja jer me zanima s znastvenog stajališta i ne vidim da time ikoga osuđujem..hvala BigBlue i ostalima koji su mi malo objasnili neke stvari![]()

jer nismo osjetile želju da budemo roditelji? i zašto tu želju ne možemo poštovati kod drugih osoba, koliko god te druge osobe ispadale iz društvenog normativa, bilo da smo hrvati/srbi/romi/židovi/crnci/bijelci/vjernici/ateistiagnostici il što već/homoseksualci/transseksualci/sa pp/mali/veliki/neuki/siromašni itd.