Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
moia, ti si gadno zabrijala. Ronin si napala bez ikakvog temelja i razloga, a moj si post očito samo polovično pročitala. a ovo "pravi vjernik" ...to nije ni za komentirati. i dobro MC kaže - da te netko pokušava uvjeriti u ispravnost vlastitih stavova, "vratiti crkvi" ili kakogod, za što bi tek onda bio optužen?
(btw Ronin, znam da ti je srce ko kuća i da si uz nas, a razumijem i reakcije na postove koji su potakli ovu temu na ovom topicu )

stvarno ne znam gdje si ti to iščitala da "s jedne strane ne zamjeram ništa Crkvi, a s druge želim da se dopusti MPO". ja sam napisala da me stav Crkve ne čudi i ne vrijeđa, a razlog tome je što mi je taj stav odavno poznat i drugačiji nisam ni očekivala - svatko ima pravo na svoj stav i njegovo iznošenje dok god njime ne ugnjetava i ne uskraćuje drugima prava (a čini mi se da je ono što si predložila da bi Ronin kao "pravi vjernik" trebala učiniti baš bilo ugnjetavanje). druga je stvar ako taj stav utječe na donošenje svjetovnih zakona. i mislim da sam jasno dala do znanja pod čijim okriljem rade stanovite udruge i inicijative.

rasprave ovdje su već stvarno postale zabavne, žalosno samo što se radi o ozbiljnoj stvari.

kad ste se već uhvatile samo za ovo - pravi vjernik - u mom postu (kako se neumjesno seciraju postovi i svedu na jednu riječ totalno ignoriravši čitav kontekst) neka mi molim netko onda objasni što je to uopće pravi vjernik, ne statistički naravno.

a što se tiče krivog iščitavanja tvog posta, evo čitam ga ponovno već treći put i pitam se tko je ovdje lud a tko zbunjen. ali samo malo citirat ću ti to, pa mi reci da u prvoj rečenici ne govoriš da ništa ne zamjeraš crkvi, a ostalom postu jesi za MPO.