Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1069

Tema: KC i MPO

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    da sve vjere pozovu vjernike da učine upravo to, da ulože prigovor savjesti kao što ulažu ginekolozi, rata ne bi bilo.
    al, kako vidimo, brzo se slože oko embrija. svi do jednog.
    Misliš da su vjernici prevalentni u skupinama koje iniciraju ratove, paravojne formacije i balvan-revolucije? Dobro, možda vjernici (zapravo sigurno...) i zaslužuju takvu stigmu...
    Nema suprotnosti u učenju - čuvati tuđi život, život embrija, vojnika suprotne vojske - sve to ide u našu dužnost, samo što smo i svi grešni, a i okolina fino crta đavle po zidu, pa kad netko i pravo radi, izgubi se u javnom diskursu...
    Što više čitam pametne ljude, jasnije mi je da mi je stvarno potrebno više šutit, radit, molit i prakticirat vjeru, jer da smo stvarno vjernici na mjestu, sad bismo zapalili forum i išla bi rijeka za nama u Crkvu. A očito smo više sablazan... Užasno mi je žao zbog toga!

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Misliš da su vjernici prevalentni u skupinama koje iniciraju ratove, paravojne formacije i balvan-revolucije? !
    uopće ne mislim tako. o kakvoj stigmi pričaš? odnosno, i možemo reći da su prevalentni u toliko što su u društvu prevalentni vjernici. prevalentni su i u MPO, prevalentni su i kod ab, kad ih je 80 il više posto u hr. al to nije moj point bio, kužim ovo s griješnosti. i mislim da ti to i znaš, al skrećeš temu.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    uopće ne mislim tako. o kakvoj stigmi pričaš? odnosno, i možemo reći da su prevalentni u toliko što su u društvu prevalentni vjernici. prevalentni su i u MPO, prevalentni su i kod ab, kad ih je 80 il više posto u hr. al to nije moj point bio, kužim ovo s griješnosti. i mislim da ti to i znaš, al skrećeš temu.

Odosmo u kupus, jelda?

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Što više čitam pametne ljude, jasnije mi je da mi je stvarno potrebno više šutit, radit, molit i prakticirat vjeru, jer da smo stvarno vjernici na mjestu, sad bismo zapalili forum i išla bi rijeka za nama u Crkvu. A očito smo više sablazan... Užasno mi je žao zbog toga!
    X, e Ifigenija, ova ti je dobra a ti nikako da je se primiš

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •