Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1069

Tema: KC i MPO

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    ... mislim da je ovdje primljenjiva ona - s vjernicima ne vrijedi raspravljati
    Fakat. Nema tog argumenta koji me može uvjeriti da je pobačaj u redu, da je ljudsko pravo "riješiti se" embrija, i da bi to svi trebali plaćati. Ja rado ne bih i gotovo. RAdije bih, umjesto da se plaćaju ginići da rade abortuse, dala taj novac ženama kojima je potreban da dignu dijete, za dom u kojem će neželjena djeca čekati udomljenje ili uopće - programe koji osnažuju majčinstvo.
    Vjernici imaju određen set vjerovanja koji spadaju u dogme, i tu nema diskusije nikakve.
    O svemu ostalome - prema afinitetu
    Ali ja tebe uopce ne zelim uvjeriti da je pobacaj u redu. Ne zanima te? Nemoj. Pusti XY neka ga odabere, ako joj treba. Neka ona plati i ginica, a ti lijepo doniraj djecjem domu. A mozda ce bas to napraviti i zena koja izmedju ostalog plati i pobacaj.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Ali ja tebe uopce ne zelim uvjeriti da je pobacaj u redu. Ne zanima te? Nemoj. Pusti XY neka ga odabere, ako joj treba. Neka ona plati i ginica, a ti lijepo doniraj djecjem domu. A mozda ce bas to napraviti i zena koja izmedju ostalog plati i pobacaj.
    Mislim da govorimo o zakonski uređenom pravu na pobačaj, a uz to ide i financiranje prostora, vremena, ljudi, alata koji će to, na zahtjev, i napraviti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •