Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1069

Tema: KC i MPO

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Joj, kak se glupo osjećam kad napišem nešto iz čega proizađe ovako nešto! Ne. Svaki život je vrijedan i nepovrediv.
    Dostupnost abortusa ga normalizira, i čini realnom alternativom, i ja ne bih rado živjela u takvom društvu u kojem je to baš u redu. Nije u redu i gotovo.

Nemaš pravo izbora hoćeš li slomiti glavu ako skočiš kroz prozor, pa ne skačeš kroz prozor. A ova stvar je tako zamamna, jer kao - neće nitko vidjet, pa nije važno, i može se...
    da te netko preskutra siluje tako grubo da jedva ostanes ziva, pa kad uspijes doc iz nesvjestice i malo otvorit krvave oci, dr ti kaze da si zatrudnila, onda palamudi ovo gore, do tada i dalje udaras tudjim obiteljskim draguljima po gloginjama.
    Otvorim tu i tamo ovu temu i zgadi mi se zivot.
    Ako vi dozivljavate ovako vjeru i ako cete odgajati svoju djecu da budu ovakvi,nadam se da nam se djeca nikada nece ni upoznati.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    da te netko preskutra siluje tako grubo da jedva ostanes ziva, pa kad uspijes doc iz nesvjestice i malo otvorit krvave oci, dr ti kaze da si zatrudnila, onda palamudi ovo gore, do tada i dalje udaras tudjim obiteljskim draguljima po gloginjama.
    Otvorim tu i tamo ovu temu i zgadi mi se zivot.
    Ako vi dozivljavate ovako vjeru i ako cete odgajati svoju djecu da budu ovakvi,nadam se da nam se djeca nikada nece ni upoznati.
    Boli me što ovo kvotam, ali ovo je normalno na forumu? Pa ovo je za prijavit.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •